2777
2789
عنوان

افسردگی در بارداری

51 بازدید | 11 پست

سلام الان ۲۵ هفته م

خیلی درگیری روحی دارم..همش احساس میکنم تو زندگی بهم ظلم شده خود ب خود گریه م میگیره..احساس میکنم شوهرم اصلا ب فکرم نیس و ازم توقع زیادی داره گاهی دوس دارم برم تو اتاق هیچ کاری نکنم هیشکیو نبینم..گاهی شده دوست داشتم بمیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید برا خودت یه مشغله درست کنی

الان ساعت یکه ...صبح با شوهرم دعوای لفظی کردم گفتم هیچ کاری برام نمیکنی برام وقت نمیزاری برام خرج نمیکنی چرا بچه خواستی .هنوز غذا درست نکردم..

شوهرم ب خاطر چربی و فشار خون دکتر گفته چربی و روغن ممنوع..دیروز برا اولین بار کباب ماهی درست کردم خودم زغالا رو گذاشتم تو منقل و آمادش کردم فقط گفتم تو بیا بالا سر کباب گف تو ک دیگه همه کارشو کردی بقیشم انجام بده...نیومد کمک..انگار اصلا باردار نیستم ..من تا حالا تو عمرم کباب درست نکرده بودم دستام سوخت صورتم خیلی داغ میشد موقع نشستنم اذیت شدم..خودش اینارو میدونست..منم ویار شدید دارم و کلا از لحاظ جسمی نابودم الان جون ندارم راه برم

احساس میکنم اصلا حالم براش مهم نیست

حتی زورش میگیره خودش بره آب بخوره شده منو از حالت دراز کشیده و استراحت بلند کنه بگا برو برام آب بیار..هیچ وقت کار خونه کمکم نکرده حتی اگا خونه بو گرفته باشه تازه منت میزاره ک اگه خونه شلخته باشه چیزی بهت نمیگم بگو آخه لامذهب من از بس حالم بده نمیتونم کار کنم تو ک میتونی بهم کمک کنی روحیه بهم بدی بتونم کارامو کنم..

همش میگه میرم سر کار خستمه..باور کنین از وقتی باراار شدم ساعت کاریشو زیاد کرده وقتیم میاد خونه غذا میخوره یه کم راه میره بعد میخوابه..اصلا برا من و دخترم وقت نمیزاره

منم دوس دارم شوهرم بهم توجه کنه باهام حرف بزنه یه کم زودتر بیاد خونه بتونم یه کم باهاش درد دل کنم..پوکیدم از بس هیچی نگفتم از بس  بیتوجهی دیدم... خسته شدم از کارای خونه..از غذا درست کردن ..

عزیزم منظورم کاریه که دوست داری نه کار خونه

مثلا زبان بخون

قهوه بخور و موسیقی ارام بخش گوش بده

کلاس یوگا بارداری برو

پادکست گوش بده

نقاشی بکش

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم منظورم کاریه که دوست داری نه کار خونهمثلا زبان بخونقهوه بخور و موسیقی ارام بخش گوش بدهکلاس یوگ ...

دخترم شش سالشه طفلی احساس میکنم خیلی اذیت میشه پیشم موسیق گوش میدم میگه عوض کن اونی ک میگمو بزن کلا بی حوصله شدم احساس میکنم تنهایی نمیتونم کاری کنم و اصلا بهم خوش نمیگذره ...خیلی وقته دوس دارم برم خرید لباس ولی تنهایی نمیتونم..از لباسام بدم میاد.. کلی وسیله خونه نیاز دارم ولی کسی نیست همراهیم کنه دوس دارم شوهرم باهام بیاد ولی اون میگه مغلزه م سرم شلوغه

دخترم شش سالشه طفلی احساس میکنم خیلی اذیت میشه پیشم موسیق گوش میدم میگه عوض کن اونی ک میگمو بزن کلا ...

شما خیلی خودتو وابسته همسرت کردی

با دخترت برید گردش و تفریح

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

شما خیلی خودتو وابسته همسرت کردیبا دخترت برید گردش و تفریح

دخترم خیلی عصبیم میکنه تنهایی از پسش برنمیام..از وقتی باردار شدم بیشتر روش حساس شدم.. دخترم اندازه یه پسر فضوله و جنب و جوش داره