2777
2789

ارثیه رو همه ی براردرا برداشتن

و به دو تا خواهر خیلییی کم رسیده

بردرا حدود ۵ برابر بیشتر

و یه نفرشون ۱۰ برابر بیشتر برداشته

باید چیکار کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کافیه یک‌نفر شکایت کنه

کل اموال توقیف می‌شه، مزایده گذاشته می‌شه، کل مبلغ بین ورثه طبق قانون تقسیم می‌شه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
کافیه یک‌نفر شکایت کنهکل اموال توقیف می‌شه، مزایده گذاشته می‌شه، کل مبلغ بین ورثه طبق قانون تقسیم می ...

اونوقت واسه شکایت کردن وکیل میخاد؟؟

به خواهر و برادر مرده ی پدرم هم تعلق میگیره؟

ولی بچه هاش و نتیجه هاش هستن

ینی چی

یعنی مثلا دایی من نصف خونه با بابابزرگم شریک بوده .چون از جیب خودش خرج کرده .

یا پسرایی دیگه تو خونه مادرشون از اول پول دادند .داخل قولنامه ذکر کردند.وقت فروش خونه درصد پولشون را گرفتند.مثلا سی هزار تومان بیشت درص خرج کرده پولش را گرفته سیصد میلیون تومان 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اونوقت واسه شکایت کردن وکیل میخاد؟؟به خواهر و برادر مرده ی پدرم هم تعلق میگیره؟ولی بچه هاش و نتیجه ه ...

نه، فقط شکایت کردن وکیل نمی‌خواد 

اگر بچه های متوفی بعد از خودش فوت کرده باشن، بله بهشون ارث می‌رسه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2810