2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
اخه اون اصلا نمیدونه که نفقه من چقدره ابلاغیه هارو اصلا نگاه نکرده بعدم چیزی بنام خودش نداره

پ دیگه ب چ‌امیدی میخوای بری برا پلن مهریه😐

اگه نفقه بره تو روال اجرایی گمونم رو ثناش میره بعد ما به تفاوت چند وقتی ک نداده رو باید بده

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شغلش ازاده دولتی نیست که ازحقوقش بردارن

من وکیل نیستم ولی زیاد با این موارد برخورد داشتم هر خرجی داری تو این راه میکنی الکیه 

بازم بهت میگم ولش کن 

ارزش نداره

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه شما چقدر هست؟اجرا گذاشتی؟شکایت کردی برای پرداخت نکردن مهریه و نفقه؟و شرایط مالی اون چطوری هست ...

مهریم ۲۰۰ تاسکه بود الان نصف شده ۱۰۰ تا اجرا گذاشتم واسه نفقه هم شکایت کردم اون کلا نیامد دادگاه برام کارشناس تعیین کرد نفقه رو ولی پرداخت نکرده حساباشم بستن تو حسابش چیزی نبود شغلشم ازاده دولتی نیست

اخه اون اصلا نمیدونه که نفقه من چقدره ابلاغیه هارو اصلا نگاه نکرده بعدم چیزی بنام خودش نداره

عزیزم دقیقا چند وقته شکایت کردی ؟کلا فکر کنم شما هیچی نمی دونی نمی تونی یه پول بدی بری پیش یه وکیل ازش مشاوره بگیری ؟اون بهت راهکار میده چیکار کنی اصلا حق حقوق های داری 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
مهریم ۲۰۰ تاسکه بود الان نصف شده ۱۰۰ تا اجرا گذاشتم واسه نفقه هم شکایت کردم اون کلا نیامد دادگاه برا ...

یعنی هیچ پولی تو کارتش نیست ؟زمین ماشین هیچی نداره ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
پ دیگه ب چ‌امیدی میخوای بری برا پلن مهریه😐اگه نفقه بره تو روال اجرایی گمونم رو ثناش میره بعد ما به ...

اخه وکیل میگه که اتفاقا نیاد بهتره به نفع تویه😐😐 میگه که اینجوری اون بدهکارت میمونه غیابی طلاق میگیری با حق وحقوق

عزیزم دقیقا چند وقته شکایت کردی ؟کلا فکر کنم شما هیچی نمی دونی نمی تونی یه پول بدی بری پیش یه وکیل ا ...

عزیرم من پول ندارم وکیل بگیرم ولی با چند تا وکیل همینحوری تو دادگاه دیدم مشورت کردم یه وکیلی بهم گفت حتی اگه غیابی طلاقتم بگیری حق وحقوت سرجاش هست

اخه وکیل میگه که اتفاقا نیاد بهتره به نفع تویه😐😐 میگه که اینجوری اون بدهکارت میمونه غیابی طلاق میگ ...

اگه وکیلت وکیل سر شناسیه با اون قدم بردار ولی بدون اون وکیل میخواد بنا ب راهی ک بهت میده پولشو بگیره 

ولی اگه بیاد بگه طلاق نمیدم یا بامبول دراره کلات پس معرکس ها گفته باشم بت 

امیدوارم ک ی چی بخوره تو سر پسره حق و حقوقتو بده

نفقه به عقد تعلق ميگيره ولي با توجه به باكره بودن و اينكه خونه اي تهيه نكرده ميتوني تمكين نكنيبرا چي ...

اره نفقه بهم تعلق گرفته کارشناس تعیین کرده برام ولی اون فراریه دادگاه نمیاد 

من درخواست طلاق دادم اخه یه وکیلی بهم گفت غیابی هم طلاق بگیری مهریت سرجاشه حتی نفقت هم هست

ناراحت نشیا 

انسان جایزالخطاست اون شمارو عقد کرده ب دلایلی از شما خوشش نیومده و رفته کاش بدون دردسر جدا میشدی مگه نمیگی باکره هستی بقیشو بسپار ب خدا جداشو شاید خدا برنامه بهتری برات چیده.

دنبال یارانه اون بیچاره هم هستی😐

2810