2777
2789
عنوان

میترسم بچه هامو از دست بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست

من هیچوقت اینکارو نمیکنم 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این افکار منفی راجب عزیزان سراغ منم میاد نمیدونم چیکار کنم 

برا استارتر میتونید موقت لوله ببندید یا دستگاه ایودی استفاده کنید یا روشای دیگه 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

اسی اینجا یه زنه دو تا بچه داشت لوله هاشو بست تو تصادف  بچه هاش فوت شدن  ، الان بنده خدا جونه ولی دیگه نمیتونه بچه داربشه🥲

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی اگه خدای نکرده برای مادری این اتفاق بیافتد آنقدر غصه دار و افسرده هست که حوصله زایمان و بچه داری نداره وظلمه به بچه ای که قراره در آینده تو اون خونه بیاد .

اگه واقعا دیگه بچه نمیخوای اینکارو انجام بده یعنی چی ترس دارم بچه هامو از دست بدم؟ خدایی نکرده اگه اتفاقی بیفته هیچ بچه ی دیگه ای نمیتونه جای اونا رو واست پر کنه..... منم دوتا دختر دارم و یه پسر... بعد همسایمون بهم میگه یه پسر دیگه بیار اگه خدایی نکرده پسرت چیزیش شد یکی دیگه داشته باشی😐خدا اون روزو نیاره زبونم لال اگه چیزیش بشه که من دیگه آدم سابق نمیشم که

هی روزگار 

ما کجاییم شما کجایین

حسرت مادر شدن و به دل خودمون گذاشتیم از ترس آینده بچه مبادا دنیا بیاد نتونم براش مادری کنم نتونم خوشبختش کنم.

بعد تو میگی اگر اینا مردن بعدش چجوری بچه دار بشم.

خدایا اشکم بند نمیاد دیگه