2777
2789
عنوان

جراحی سی ال لثه افزایش طول تاج 😰

177 بازدید | 8 پست

کسی این عملو انجام داده؟ من دندونم حتی دردم نمیکرد ولی چون شکسته بود عصب کشیش کردم الانم نیاز به روکش داره نمیدونم چیشد گفتن باید جراحی افزایش طول تاج انجام بدی و یسری توضیح که لثه رو میبرن انقد ترسیدم 😭😭

دندونم برای گذاشتن روکش طول خوبی داره ولی نمیدونم مشکلش چیه که گفتن این عملو انجام بدم اضافه کنم که این دکترم متخصص لثه نیست و تا جایی که من میدونم تو کل استانمون فقط یدونه متخصص لثه هست اونم خدامیدونه چقد سرش شلوغه و کِی بمن وقت بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل جراحی های دندون بر عکس اسم ترسناکشون چیزی نیستن، اصلا نترس عزیزم، بیحس میشی و چیزی حس نمیکنی، ...

من همون موقعی که داشت دندونمو با مته و سنگ فرز داشت تراش میداد وقتی لثه امو می برید حس میکردم و درد داشت الان نمیدونم چجوری جراحی لثه رو‌میخوام تحمل کنم 😫😰

دندونم برای گذاشتن روکش طول خوبی داره ولی نمیدونم مشکلش چیه که گفتن این عملو انجام بدم اضافه کنم که ...

سعی کن اونجا وقت بگیری، نمیدونم والا دکتر من عالیه و واقعا دو‌ساغت جراحی عقلم طول کشید ، خسته شدم و فکم درد گرفته بود از بس طولانی شد ولی خود دندونم دردی نداشت خدایی. 

بیایید بگم چطوری بود هزینه اش من توی شهرستان کپچیکم فک کنم سه میلیون و صد هزار شد دقیق یادم نیست حدود ۲۰ دقیقه یا کمتر طول کشید و برام اول ۲ تا امپول پُر بی حسی زد بعد یه دقیقه دوباره یه امپول پُر دیگه برام زد ولی اینجوری دیگه قشنگ خداروشکر بی حس بودم جراحی من با تیغ انجام شد و نخ بخیه جذبی نداشت بعضی دوستان با لیزر و نخ بخیه جذبی انجام دادن برای من بعد از یه هفته نخ بخیه رو کشید که دیگه بی حسم نکرد یه کوچولو درد داشت خیلییی کم اصلا نترسید بعد از جراحی بهم دهانشویه کلروهگزدین داد که بهتون دستورش رو میده اگر زیاد استفاده کنید دندوناتون زرد میشه من لثه دندون های کناریش هم داشت چجوری بگم کَنده میشدپوست پوست لایه لایه که کلروهگزیدین رو به یه دستمال کاغذی اغشته میکردم و روی روی اون لثه ها می اوردم قشنگ درستش میکرد و لثه ام یه دست صاف میشد انگار لایه برداری میکرد  برای مسکن هم بهم ایبیپروفن ۴۰۰ داد چرک خشک کن هم نداد 

فقط من اطراف اون ناحیه جراحی دو سه تا آفت زدم یکیشون خیلی بد و بزرگ بود که خود دیکتر انگار میدونست قراره افت بزنه دهنم موقع کشیدن بخیه خودش متوجه بود گفتم اونو اره میدونم