2777
2789
عنوان

خواهرا بچم از گریه خوابید

298 بازدید | 26 پست

سینه راستم نوک  نداره بچم نمیتونه بخوه منم گذاشتم دهانش اما جیغ وگریه انقدر ک سیاه شد واز خستگی گریه خوابید 

سینه راستم ک نمیگیره کوچیک شده بچم ۳۲روزشه این مدت شیرمو دوشیدم بهش دادم  میترسم خشک بشه 

چ کارکنم ؟

ا برای نوک دار شدن سینم  چ کارکنم ؟

خواهرا راهنمایی کنید من یک مادرم 😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم

حاله  سینه ات رو بگیر از دوطرف نوکش در میاد بذاری دهن بچه با مک زدن درست میشد32 روزشه دیگه نباید میدوشیدی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یچیزی هست درست اسمش رو نمیدونم برای نوک سینه هست بری داروخونه بهت میده یچیز سیلیکونیه

خانوم پرستار 👩🏻‍⚕️🩺 و طراح لباس آینده🪡💅🏻 .....🤍                                            

برو مرکز بهداشت ازشون کمک بخواه من که تا دو ماه به سودا جون شیر خودم و رو به هر سختی بود دادم بینشم یه وقتهایی شیر خشک میدادم یه سری مریض شدم بچه دو روز پیش. مامانم بود دیگه سینه نگرفت و کلا شیر خشک خورد 

الهی بمیرم سخت ترین پروسه مادر شدن شیر دادنه تا بچه و خودت قلق رو پیدا کنید یک هفته طول میکشه برا نوک در اوردن هم باید بچه چند بار سینه رو بگیره تا دربیاد  و یه راه دیگه هم هست که نمیشه عنوان کنم 

اگرم سینت نوک داشت بازم باید هاله سینت و دهانش میزاشتی نه نوک....تلاش کن اگر نمیتونی شیر خشک بده

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

منم همینجوری هستم 

۱ اصلا در هیچ شرایطی ندوش با شیشه نده شیشه عادت کنه بدبخت شدی دیگه

۲ قبل اینکه بهش شیر بدی با اب ولرم نوک سینتو ماساژ بده هی آروم‌بکش به طرف بیرون

۳گریه هم کرد عیب نداره بزار تلاش کنه تا سینه بگیره

۴ بری داروخانه بهت کمک میکنن