2777
2789
عنوان

دختر عموم انقد چاقه که فرم مدرسه اش برا من گشاده 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
واقعا این چ رفتاریه حالا این بنده خدا یه چی گفت تازه پیش خودشم مسخره نکرده شماها که دارین استارترو پ ...

حالا پونصد تا وکیل  وسیع میاد 

دم واای  

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
به خدا به پیر به پیغمبر مسخره نکردم برام جالب و خنده دار بود من جلو مامانش فرمشو پوشیدم با هم میخندی ...

اون دخترعموت بچه س ، من خودم ۱۲ سالم بود تحقیر شدم ، اتفاقا امشب تو فکرش بودم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ضرب المثل کلااا یه جا دیگ کاربرد داره عشقم خیلی نابجا بود

اتفاقا به جا بود

رفتید تاپیکای قبلش رو پیدا کردید و به وسیله ی تاپیکش بهش طعنه میزنید تا متوجهش کنید که مسخره کردن اشتباهه؟

این که فکر میکنید به این وسیله اجازه دارید دیگران رو متوجه اشتباهشون کنید، درست نیست

به زبان ساده هم میشه توضیح داد

اون دخترعموت بچه س ، من خودم ۱۲ سالم بود تحقیر شدم ، اتفاقا امشب تو فکرش بودم

اون مامانش باباش ما همه از وضعیتش راضی هستیم 

مسخره نیست 

صورتش پر ابو قشنگ موهاش پرپشتو بلند 

فقط برام جالب و خنده دار بود 

شما اول فرق وسیع با وصی رو بدون بعد بگو😅

فرقشو نمیدونم

بی سوادم زدم ت بیو

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
اتفاقا به جا بودرفتید تاپیکای قبلش رو پیدا کردید و به وسیله ی تاپیکش بهش طعنه میزنید تا متوجهش کنید ...

بابا اسی رف خودش چیزی نگف ..از نظر من ب وافق رسیدیم 

نظر شمام فاقد اهمیته  و من کارمو ادامه میدم شرایط مشابهی پیش بیاد

اون مامانش باباش ما همه از وضعیتش راضی هستیم مسخره نیست صورتش پر ابو قشنگ موهاش پرپشتو بلند فقط برام ...

یاده یه خاطره ی بد افتادم .

۱۲ ساله م بود .شب  خونه ی یکی از اقوام دعوت بودیم ، فکر کن همه ی فامیلای پدرم بودن .

جمع زنونه و مردونه شد .

یهو عمم روسری م رو کشید و بلند گفت عه نگاه یذره مو رو سرت نمونده توهم که موهات کم پشته ، رسما کچلی .

من هیچی نگفتم ، روسریمو سرم کردم ، دوباره کارشو تکرار کرد .

باز هیچی نگفتم ، ولی خیلی دلم شکست ، اشک تو چشمام جمع شد .

کلی سال گذشته ، ولی یادم میاد باز ناراحت میشم ، من ارثی موهام کم پشته و چیزی نیست که دست خودم باشه .

میدونم از احمق بودنش بود ، ولی بازم ته دلم ناراحت میشم .

شماهم یکم رو خودت کار کن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
لطف کردین به بنده 😏

ب دل نگیر ابجیم 3 ساله پشته عنم نشده  

فقط خاستم حسشو بدونی  ک مسخره کردن چیزی ک دست خد ادم نبوده اینجوره(البته اگ نگی مسخره نکردم )

یاده یه خاطره ی بد افتادم .۱۲ ساله م بود .شب خونه ی یکی از اقوام دعوت بودیم ، فکر کن همه ی فامیلای ...

من اصلا قصدم مسخره کردن نبود 

من جلو خودش فرمشو پوشیدم 

کلی هم حرف شنیدم که تو لاغری فلان 

من برا همین کنکورم کلی مسخره شدم 

منم  رنگ پوستم سبزه است هنوز که هنوزه تو جمع بم تیکه میندازن 

ولی من دیگه برام مهم نیست چون  سر شدم دیگه 

من خودم از مسخره کردن به شدت بدم میاد 

فقط این موضوع برام جالب بود 

از نظر من دختر عمومم چاقه ولی از نظر مامانش خیلی هم خوبه 

از نظر مامانش و مامان من اشکال از منه نه از دختر عمومم

بابا اسی رف خودش چیزی نگف ..از نظر من ب وافق رسیدیم نظر شمام فاقد اهمیته و من کارمو ادامه میدم شرای ...

از نظر منم مهم نیست که استارتر در مورد پست شما چه نظری دارن، چون اگه این جوری بود که من نظر نمیدادم، میگفتم به خودش ربط داره

رفتارتون درست نبود خواستم متوجه اشتباهتون بشید

مگه استارتر نظر شما رو در مورد رفتارش خواسته بود؟!

تبادل نظر آزاده عزیزم❤