اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیتونم باهاش حرف بزنم چون سریع گارد میگیره و مثل بچه ها قهرمیکنه😑
پیام بدی مثلا میفهمه؟
هرجور صلاح میدونی
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
پس چیکا کنم؟!!! هیچکارنکنم اون بروی خودش نمیاره تا چندروز فقط من خودخوری میکنماسکرین میفرستم ببین خ ...
تاپیکات دیدم
دست و پای الکی میزنید
با دادن پیامک شوهر شما نه تغییر میکنه
نه عوض میشه
نه شما به خواستت میرسی.
مثل این ممیونه شما میخوای ازش توجه بگیری با پیامک دادن
و خودتو خالی کنی
ولی اثر خوبی ک بخوای نخواهد داشت.
برای تغییر قبل حاملگی باید تلاش میکردی