2777
2789
عنوان

کسی از واتساپ سر در میاره

82 بازدید | 13 پست

واتساپم رو تو گوشی جدید نصب کردم ،اما پیام های قبل نیومده رو گوشی  جدید ،کسی وارده راهنمایی کنه

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واتس اپ پیامای قدیمی رو نمیارهمثل تلگرام نیستفقط روی یه دستگاه نصب میشهب هر دلیلی حذف کنی یا روی دست ...

خاک تو سر واتساپ

این همه زحمت کشیدم ،واتساپ شوهرمو تو گوشیم نصب کنم ،اخرشم هیچی ،اه

خاک تو سر واتساپاین همه زحمت کشیدم ،واتساپ شوهرمو تو گوشیم نصب کنم ،اخرشم هیچی ،اه

اون الان میفهمه ک شما این کارو کردی و خواستی مچ بگیری..

شر درست کردی برا خودت

برای چک کردن کسی این کارو نمیکنن ک

درضمن این دقیقا یکی از قوی ترین پروتوکل های امنیتیه ک واتس اپ داره

نه پاک میشن چون با گوشی ذیگع نصب کردی واتساپ فقط یه کاربر میتونع داشتع باشدش

ای وااااااای اینکه بدتر شد ،خخخخخخخ

کلی پیام تو اون واتساپ بی پدر بود ،اه اه اه

اون الان میفهمه ک شما این کارو کردی و خواستی مچ بگیری..شر درست کردی برا خودتبرای چک کردن کسی این کار ...

نه بابا خودش می‌دونه ،گوشبش جای هست که دسترسی نداریم بهش ،امروز من نصب کردم ،که پیام هاشو بیاد بالا ،که از توش چند تا پیام در بیاریم ،که کلن تو گوشی من پیام هاشو نیومد ،

زرتی به این شانس

نه بابا خودش می‌دونه ،گوشبش جای هست که دسترسی نداریم بهش ،امروز من نصب کردم ،که پیام هاشو بیاد بالا ...

خداروشکر ک شر نشد

ولی واتس اپ سیستمش اینجوریه

الان خودشم دیگه دسترسی نداره

چ برسه ب شما

چون اونورم حذف میشه

خداروشکر ک شر نشدولی واتس اپ سیستمش اینجوریهالان خودشم دیگه دسترسی ندارهچ برسه ب شماچون اونورم حذف م ...

چه مزخرف ،خاک تو گور بابای واتساپ بیاد ،💔😑😔