2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچمو پسره صدا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

اگه بچت بزرگه که حرف بزنه یادش بده بگه ننه یازنه.اگرم کوچیکه خودت بگوش اسم پسرمو درست بگین ه‌به منم به شما بگم مادر شوهره.یا به دامادتون بگیم حمیده.برای بچت حرف هیچکسو نخور.جوابشونو بده

خدایا مددی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به  بچت یاد بده بگه خانومه 

یکی از اقوام به خاطر لجبازی ومثلا شوخی والبته از روی کم شعوری  لفظ زشتی رو درمورد دخترم به کار می‌برد، ومن تمام مدت حرص میخوردم وچند بار همسرم تذکر داد بهشون که بچه رو درست صدا بزن 

دخترم که به حرف زدن افتاد بهش گفتیم هرکی بهت گفت توله سگ تو جمع بلند بگو خودتی، یکبار اینکارو کرد و دیگه شد با آخر که با لفظ زشت دخترمو صدا بزنن 

ولش کن بابا... این آدمها نسلشون در حال انقراضه... مادرشوهر من هیچوقت اسم ماها که عروسشیم رو نمیگه. مثلا میگه زن حمید امروز اینو گفت، زن محمد فلان جا بود، زن ابولفضل زنگ زد.... حالا دومادش رو با اسم صدا میزنه مثلا میگه در رو برای اکبر آقا باز کنید

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خواهر ، پدر شوهر من دامادشو که اصلا مهندس نبود همش مهندس صدا میکردشوهر من که مهندس بود یه بار این ...

یاد خانواده شوهرم افتادم 

خواهرشوهرم چند ساله ازدواج کرده اسم شوهرشو ما نشنیدیم بگن، خواهرشوهرم میگه مهندس، 

مهندس بیا شام،مهندس فلان کن بهمان کن، انگار این اسم نداره، دیگه تو خونه که اینجوری صدا نمیزنن. 

همسرم اسمشو سیو کرده مهندس، مادرشوهرم و خانواده شوهرم کامل همشون صداش میزنن مهندس 

باید بره اسمشو دیگه خط بزنه تو شناسنامه بزاره مهندس 😅😅😂

ولی دقیقا به همسر من و بقیه بچه هاش یه بارم نگفتن این چیزا رو 

یاد خانواده شوهرم افتادم خواهرشوهرم چند ساله ازدواج کرده اسم شوهرشو ما نشنیدیم بگن، خواهرشوهرم میگه ...

خدا شفاشون بده؛ همین دامادای مهندسشون که مهندس هم نیستن جالبه واسه خودشونم قیافه میگیرن

خدا شفاشون بده؛ همین دامادای مهندسشون که مهندس هم نیستن جالبه واسه خودشونم قیافه میگیرن

محبت زیاد، وظیفه میشه دیگه 

اخرش همین دامادای مهندس یه کلاه گشادی رو سر همشون میزاره، 😅😆

مادرشوهر من جلو ما که پاش درد میکنه و همش میناله که وای پام وای کمرم وای دلم، ولی تا دختر و دامادش میاد مث اهو میدوعه😂غذا درست میکنه میوه میاره شربت میکنه، خودش یه تنه😂

محبت زیاد، وظیفه میشه دیگه اخرش همین دامادای مهندس یه کلاه گشادی رو سر همشون میزاره، 😅😆مادرشوهر من ...

ماهم همینیم سال تا سال رنگ سفرشو نمیبینیم اون میاد چند نوع چند نوع غذا جلوش