2777
2789
عنوان

چت مادرشوهرم و شوهرم

521 بازدید | 29 پست

خانوما چندماه پیش برای یه مناسبتی من به همسرم گفته بودم‌میخوام اینبار خودش برام هدیه بخره اخه هربار منو میبرد انتخاب کنم و از قبل میدونست من چه مدلایی از دستبند دوست دارم بعد تو اون مناسبت همون مدل که دوس داشتمو خریده بود و اورده بود منم کلی سوپرایز شدم‌فک نمیکردم یادش مونده باشه ولی گفت گذاشته بودم خونه‌مامانم اینا که تو نیبینی تو خونه سوپرایزم خراب شه من احمققققق کلی خوشحال شدم

امشب تو چتاشون دیدم مادرش عگس همون دستبندو توی مغازه طلافروشی گرفته فرستاده برای شوهرم بعد چک کردم تو اون تاریخ دوبار بعد از ساعت ارسال عکس تماس داشتن باهم یعنی همسرم به مادرش سپرده بوده برای من هدیه بخره و هردو به من دروغ گفتن و وانمود کردن که خود همسرم رفته خریده من چقدر خوشحال بودم که تنهایی برام‌کادو به این‌قشنگی انتخاب ک ده الان حس میکنم هرچی تا حالا گفته نصفش دروغ بوده حس‌میکنم با مادرش صاف و روراسته ولی با منی که زنشم نه به من دروغ میگه مخفی کاری میکنه ولی از مادرش نه و خیلییی احساس بدی دارم‌نمیخوامم بروش بیارم فقط بگید چجوری با سیاست مثل خودش باهاش رفتار کنم؟ اخه من خیلییی باهاش روراستم حتی چیزایی ک به مادرم‌نمیگم بهش‌گفتم البته میدونم من کارم اشتباه بوده ولی فک میکردم این‌صداقت و صمیمیت دو طرفه اس...

ساکن اصفهانم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه فرقی داره عزیز من 

مهم نفس کاره

شمام اشتباه کردی چتشو خوندی مگه بچه ی اخه عزیز من

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مبارکت باشه مهم اینه ک بفکرت بودن..

ولی درکت میکنم چ حسی داری 

از هرچی مادرشوهره نفرت دارم واقعا ته تهش دلاشون سیاه

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️