فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کاربر اقام به نظر من این دو تا اصلا نباید با هم مقایسه کرد بعله معلومه که خیانت بدترین کاری که یک انسان میتونه انجام بده اینکه یک شخصی رفتارش بده رو میشه تحمل کرد یا با گفتگو اصلاحش کرد و لی ریشه خیانت نمیشه اصلاح کرد
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی متوجه نظرسنجی شدم شما میخواهید رفتار بدتون و بی احترامی تو رابطه توجیه کنید ولی خیانت نمیشه توجیه کرد به نظر من نباید بی احترامی کرد و حرمتا رو شکست چون اینکار واقعا پایه ها و ستون های رابطه رو سست و تخریب میکنه
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
ن اتفاقا من ننیخوام توجیه کنم همسرم میخواد ۲ بار خیانت کردنشو با چند بار دعوا و داد بیداد کردن من تو ...
لطفا ابتدا به هیچ عنوان توی این بحث ها شرکت نکن و سکوت کن و با همسرتون برید پیش تراپیست و اونجا مسائلتون حل کنید
دیگه وقتی بری زیر آب چه فرقی میکنه به وجب یا صد وجب ؟
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹