2777
2789
عنوان

شما بودین خجالت نمی‌کشیدین

161 بازدید | 6 پست

شوهرم بعد کارش همیشه می‌ره خونه ی پدر و مادرش شب میاد موقع خواب ، قبلاً خالم بهم گفته بود لباس درست و حسابی تن بچه ات بده جلوی مردم ، مثلا لباس مناسب برای مهمونی ، دیشب خونه ی پدر و مادر جاریم دعوت بودیم و کلا لباس مجلسی بچه ام یه دست بود که اونو سه دفعه تنش دیده بودن گفتم زشته امشب هم با همین لباس ببرمش با خودشون فکر میکنن همین یه لباس رو داره ، به شوهرم گفتم یا امشب لباس میگیری یا من نمیام چون خونه ی پدرش بود و کم کم داشت شب میشد ( شوهرم پول داره فقط زورش میاد بره خرید کنه به منم اجازه نمیده که برم خودش هم نمیره برادرش یا مادرش رو می‌فرسته ) یه لباس آورد با سایز خیلی بزرگ ، منم تنش ندادم انگار واسه عروسی بود لباس تور مناسب مهمونی نبود ، همونجا مادر شوهرم جلوی جلوی جاریم اینا گفت چرا لباسی رو که واسه امشب گرفتی تنش نکردی ؟ منم گفتم آخه بزرگ بود ولی از خجالت آب شدم آخه این قضیه ای به نظرم خیلی خصوصی بود شوهرم آبرومو برده واقعا چرا باید یه لباس گرفتن رو همه خبر دار بشن مخصوصا جاری که خیلی رودربایستی دارم باهاش و قرار بود بریم خونه ی اونا ، دارن کم میارم از دست شوهرم میترسم همه ی جزئیات زندگیم رو با خانواده اش در میون بذاره 😭

خب از اول چرا.ب شوهرت یاد ندادی همه چیو کفه دسته ننش نزاره

خودش تنبله نمیره خرید همیشه حتی بخواهیم آب هم بگیریم خانواده اش خبر دار میشن چون به خودش زحمت نمیده بره خرید برادرش رو می‌فرسته ، هر چی باهاش دعوا مردم بی فایده بود ولی این که جلوی جاریم گفت خیلی برام خجالت آور بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی نمیزاره بری خرید عجب خودت آنلاین بخر

برای دیشب میخواستم دو روز قبل ترش هم بهش گفتم بریم لباس بخریم من خجالت میکشم ولی قبول نکرد گفت یکی دیگه رو می‌فرستم بعد بهم گفت برای نوزاد که لباس مجلسی کارخونه هم تولید نمیکنه ! یعنی فکر این که تک تک اینا رو جاریم فهمیده منو آزار میده چون قرار بود بریم خونه ی اونا ! و اونا هم تازه عقد کردن

یعنی چی هرررررر شب از سرکار میاد میره خونه مادر و پدرشچه خیرهبیاد هم من برید بیرون

متاسفانه خیلی به پدرش وابسته ست پدرش که بره مسافرت دیگه کمتر می‌ره خونه ی پدرش منم اصلا تو این 7 سال زندگی با هیچ روشی نتونستم درستش کنم ، با منم که نمیاد بیرون اصلا خانوادگی عادت ندارن برن با خانواده بیرون