2777
2789
عنوان

نورابل کلاه برداری کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2629 بازدید | 78 پست
قربونت خواهش میکنم ،ممنون از دعای قشنگت 😊🙏🫂کلی خوشحال شدم نیاز داشتم به این جمله ت ،امیدوارم شماه ...

همینکه به نتیجه رسیدی و دلت اینقد پاک بود که بیایی بقیه هم آگاه کنی که کلاه سرشون نره یعنی آدم  ارزشمندی هستی واقعا از ته دلم برات آرزوی حال خوب و دل شاد دارم❤️

همینکه به نتیجه رسیدی و دلت اینقد پاک بود که بیایی بقیه هم آگاه کنی که کلاه سرشون نره یعنی آدم ارزش ...

ای جانم ، 😊🫂😘 خیلی خیلی ممنونم عزیزم که اینقدر مهربونی ،همینطور برای شما عزیزدلم ایشالا تن سالم و دل خوش ،خداروشکر که پولتو گرفتی کلی خوشحال شدم 🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من قبل عید خرید زدم بعد چهار ماه نفرستاد منم هم به نماد اعتماد الکترونیکی هم زرین پال تیکت زدم به قسمت شکایت ها 

از زرین پال که اون موقع درگاه پرداخت شون بود و شکایت کردم (رایگان تو سایت زرین پال)، مجبور شدن پولمو پس بدن که برا درگاهشون مشکلی پیش نیاد

بعد 6 ماه ام از نماد اعتماد بهم زنگ زدن منم بدشونو گفتم

سفارش من فکر کنم قرار بود نهایتا سه ماهه برسه ولی بعد چهار ماهم نرسید منم از حلقشون کشیدم بیرون پولمو 

الان چک کردم نماد اعتماد ندارن جیگرم حال اومد

ولی متاسفانه اشغالا درگاهشونو هی عوض میکنن و الان انگار ایران کیشه

ای جانم ، 😊🫂😘 خیلی خیلی ممنونم عزیزم که اینقدر مهربونی ،همینطور برای شما عزیزدلم ایشالا تن سالم و ...

تروخداااا کمکم کنین من خیلیییی خرید کردم چیکار کنم خیلی زیاددد تروخدا ایویتو بذارین کمکم کنین 

منم پشتیبانی واتساپ پیام دادم گفتن حجم سفارشات بالاس تا ۳ ماه زمان میبره ۳ ماهم گذشت ولی هنوز نفرستا ...

دارین شمارشو بهم بدین

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
[QUOTE=354233432]حتی پیامکشم برام نیومده ،اس مس و تماسم جواب ندادنمن هربار که تماس گرفتم جواب دادن . ...

دارین شماره شونو بدین بهم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
سلام اگر هنوز شالهاتو تحویل نگرفتی بهم بگو که بهت بگم چطوزی بدون دغدغه پولتو پس بگیری

میشه به منم بگی اسی خیلی نگرانم ازمهر سفارش دادم هنوز نیومده

من دیروز پولمو گرفتم ،20تا شال سفارش داده بودم ،اول به آیذی دختره که اسمش شبنم هست پیام بدین @norabe ...

به دختره پیام دادم جواب نمیده

چطوری میشه شکایت کرد ازطریق نت

قربونت خواهش میکنم ،ممنون از دعای قشنگت 😊🙏🫂کلی خوشحال شدم نیاز داشتم به این جمله ت ،امیدوارم شماه ...

الان مشکل اینه اون اکانت تلش و اف زده یه هفته پیش و نیستش:)

الان مشکل اینه اون اکانت تلش و اف زده یه هفته پیش و نیستش:)

همون آدرسی که بالا فرستادمو بدون سلام علیک براش بفرست ،اینا بعید میدونم موجودی داشته باشن ،یه مدت پول میگیرن بعد از شیش ماه طرف صداش درمیاد اونوقت اگه خیلی پیگیر بود پولشو میدن

تروخداااا کمکم کنین من خیلیییی خرید کردم چیکار کنم خیلی زیاددد تروخدا ایویتو بذارین کمکم کنین

همه مواردی که بالا توضیح دادم رو انجام بدین ،آدرس بدون سلام علیک و اینکه سه ماه از سفارشتون گذشته باشه ،و بعد شکایت