2777
2789

کپی کردم زود میگم خواهشا کمکم کنید و همین جور نرید فکر کنید خواهر خودتونم 💔💔💔صبح جمعه از شوهرم خیانت دیدم مثل همه قلبم وایستاد نفسم دیگه نمیزد اصلا مخم نکشید وایستم ببینم دیگه چی میگه زرنگ بازی دربیارم باورم نمیشد واقعا چون شوهر من به چشم پاکی معروفه مردی که من اعتماد کامل بهش داشتم ولی خوب کم کاری کردم در قبالش به خاطر دست بزنش قبول دارم و چند سالی هیچ محبت کلامی بهش ندارم ولی مردی بود که به جسم من آسیب جدی زد  ومن طلاق عاطفی گرفتم ازش میگه مقصر تویی که سه ساله جات از من جداست ولی خودش با حمله های پی در پی به من این فاصله رو به وجود درآورد 💔💔💔

الان هم صبح اومد که از دل من دربیاره که یه دعوای شدید تر کردیم 

گفتم حق نداری سمتم ببای مگه حق طلاق و حق حضانت رو بدی 

قبول کرده حق طلاق رو بده یکم دیگه بهش سخت بگیرم حق حضانت رو میده 

ادامه پست بعد **

لایک

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذاشتی لایک کن اسی

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

معلم بودم غیرتی بود شدید کشوند خونه گفت دوست ندارم کار کنی بیرون بچه ها رو بهونه مرد گفت بیرون  پر گرگه بشین خونه خودم بهت حقوق میدم وضعیت مالیش عالیه 💔

جیگرم آتیش گرفته 

صبح از خواب پاشدم صبحونه بدم کوفت کنه دیدم گوشی ام پیام اومده 

این احمق نمیدونست روبیکاش کپی تو گوشی من من به یه موسسه خیریه که معرفی کرده بود گفته بود برای کودکان بد سرپرسته هر ماه یه مبلغی میزدم .

به دختره مسئول خیریه که یه عکس باز از خودش گفته بود پروفایل گفته بود خودتی 

اونم گفته بود آره 

بعد نوشته بود خیلی خوشگلی 

اونم گفته بود نظر لطفتونه 😍

گفته بود کحایی اصالتا 

اونم گفته بود تهران 

اینم گفته بود تهرانی ها خیلی زرنگن 

دوباره اون زنه هم😍😍اینو فرستاده بود 

بعد نوشته بود متولد چندی اینم گفته بود لطفا سوال شخصی نپرس فقط کاری مرد بیشرف من هم گفته بود حالا شاید هم جز کاری باشه زنه هم گفته بود من متولد 80 هستم 

که من اینا رو تو گوشی دیدم 

صداش زدم دوتا محکم کوبیدم تو صورتش 

جگرم آتیش گرفته من نه از اندام نه از قیافه چیزی کم ندارم 

دست بزن داشت میگفتم تا بچه ها به نه سال  برسن تحمل میکنم خونه به نام منه ولی بچه هام چیکار کنم واقعا نمیدونم انگار از بالا کوبیده شدم زمین بدنم کوفته اس بدون اینکه ضربه ای خورده باشم له له

2810