یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مزوتراپی خیلی خوبه . برو متخصص پوست خودش پیشنهاد میده مکمل و اینا هم دکتر بنویسه
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
منم تو دوسال یهو موهام ریخت خیلی کم شد اما الان خداشکر قطع شده ،حالا تا به جایی بخاطر سنم بود بعد اس ...
مزوتراپی برو خیلی خوبه . البته برو متخصص پوست و مو خودش قطعا پیشنهاد میده .
من موهام خیلی بهتر شده بود اما دیگه نرفتم و همین استرس و ... هورمون هام هم بهم ریخته بود وضع موهام بد شده . میخوام بزارم چند وقت دیگه دوباره برم
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )