2777
2789
عنوان

چکار کنم بهتر بشم

57 بازدید | 9 پست

دلم واسه کسی که دوسش دارم تنگ شده حتی نمیدونم منو دوست داره یا نه یه جورایی کراشمه

گریه کنم؟قرآن بخونم ؟ حالم بده به خدا دلم میخواد یکی بهم بگه حسش چیه بهم بمیرم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه چیزی تو گلومه که نه میتونم بالا بیارم نه گریه کنم فقط غمگینممممممممممممممم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

زیاد فکرت درگیر نکن

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
برو حستو بگو، خودتو راحت کن

نمیتونم اگه میدونستم جواب میده میگفتم

منم این روزا رو گذروندم دقیقا احساستو میفهم باهاش ازدواج نکردم با یه بیشعور بی احساس ازدواج کردم و الان مثه سگ پشیمونم کاش خودم پیش قدم میشدم

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
منم این روزا رو گذروندم دقیقا احساستو میفهم باهاش ازدواج نکردم با یه بیشعور بی احساس ازدواج کردم و ا ...

این نگرانمه میگه میترسم وجودم مانع رسیدن به هدفات بشه

منم هیچی بهش نگفتم 

نگفتم نبودش باعث دلمردگیم میشه

منم این روزا رو گذروندم دقیقا احساستو میفهم باهاش ازدواج نکردم با یه بیشعور بی احساس ازدواج کردم و ا ...

به خدا عاشقشم مطمئنم هوس نیست و یه روز دو روز نیس

7 ماهه خواب چشماشو میبینم

خنده هاش همش تو ذهنمه 

چشماش جلوی چشامه

صداش تو گوشمه 

به خدا صداش مث لالایی واسم 

خدایاااا تو رو هرکی دوس داری منو بیبین