2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط متهم گریخت 

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                    ﻓّﻳّـﻟّـࢬّ ﺑّـاّﺯّݷّ ﻛّـﺭّﺩّﻥّ ﺧّـﻭّﺑّـﻫّ ﺍّﻣّـﺍّ ﻧّـﻫّ ﺟّـﻟّﻭّ ﻛّـﺍّﺭّﮔّـﺭّﺩّﺍّﻥّ.ّ.ّ.ّ!ّ️ّ                                                                                    🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      

وای وقتیکه برادران فیتیله کارت اهدای عضو گرفتن آنقدر گریه کردم براشون😂

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

من شهر موش ها رو خیلی دوست داشتم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

آهنگای سنتی خیلی بهتر بود 

فیلماش

بازیش 

خاطرات اونموقع

خانوما تو کوچه می‌اومدن سبزی پاک میکردن

این همه تیپای عجق و وجقم نبود

حالتون چطوره؟! عالیییییبریم‌ بیایم یادش بخیر اَدا بازي بعد ها شد پانتومیم

💔💔💔💔💔😔😔😔😔

چه روزگاری بوود! 

انگار بعد 98 دیگه دنیا خوابید. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
💔💔💔💔💔😔😔😔😔چه روزگاری بوود! انگار بعد 98 دیگه دنیا خوابید.

دقیقا

2810