2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترجیح میدم با کادر درمان ازدواج نکنم به هزار و یک دلیل .

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅. دلم میخواد یادم بمونه که خدا هیچ وقت همه چی رو با هم به من نداده و هــیچ وقتم همه چیو با هم ازم نگرفته و نمیگیره... راست میگفت اونی که میگفت هـــمیشه جای شُکرش هست... https://harfeto.timefriend.net/17328606289482

بله، همسرم پرستار هستن. شرایطش سخته هم برای خودش و هم برای من ولی خب شغل مورد علاقه‌‌اش هست و منم حمایتش میکنم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
چ ربطی ذاره خب الان شغل اراد داره صب و طهر کار مبکنه ینی بردس؟؟؟ پرستار نصف روزه دیگبعدشم الان کی با ...

پرستاری شغل سنگینیه! یه شیفیت کامل تا مرز غش کردن می برتت!

چون زندگی مشترکه طرف مقابل هم باید کار کنه (اگه با ماهی ۲۰ تومن راضی نیست)

پرستاری شغل سنگینیه! یه شیفیت کامل تا مرز غش کردن می برتت!چون زندگی مشترکه طرف مقابل هم باید کار کنه ...

والا ما پرستار داریم ۸میره۱ میاد کارشم بخش اداریه و نهایت سرم وصل کنه اصلا کارش سنگین نیست مثل کارای دیگس