2777
2789
عنوان

چرا تو کار شوهرم اینجوری گره افتاده آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 33 پست

ذکر استغفار 400 تایی امام صادق علیه السلام رو بگو. 

بعضی از سوره های قرآن مخصوص گشایش رزق و روزی است، مثل سوره واقعه هر شب. 

سوره های ذاریات و طلاق و مزمل و انشراح به ترتیب. 

برای پیدا کردن شغل مناسب هم فکر می کنم سوره یوسف رو داخل همین سایت، دوستان گفته بودند بنویسید و.... 

دستورالعمل همه ی این ها رو در گوگل جستجو کن. 

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی زیاد بگو. 

همچنین انفاق و صدقه دادن حتی در اوج فقر و نداری، خیلی توصیه شده و البته در رأس همه ی این ها ترک گناهان و معصیت ها و خواندن نماز اول وقت، راه گشاست. 

شوهر من هم کارش گیر افتاده بود شدید رفتیم پیش یه سر کتاب باز کن البته دعای خیر باز میکنه فقط وخیلی سرشناس هست وقتی شوهرم رفت پیشش بهش گفت یه نفر که خیلی نظر تنگ هست چشمش رو زندگیت هست یعنی ازهمون لحظه که رفت پیش اون آقا کارش درست شد خداروشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن من نماز میخونم و یه عالمه نذر کردم دعا خوندم اما نمیشه اینم انجام میدم انشاالله که جواب بده

دعا خوبه  گره گشاس 

همه کارا دست خداس  

ولی با گریه هیچی درست نمیشه جز اینکه افسرده شی و اوضاع رو بدتر کنی  تازه روی بچه هاتم اثر میزاره بعدا گریه ون و نق نقو میشن اعصاب واست نمیزارن 

بجای گریه و ناله دنبال کار بگرده 

توی روزنامه 

تو برنامه دیوار و‌‌..‌

تو محل و آشنا 

تو شرکتا 

خیلی شرکتا هستن نیرو میخوان 

اطراف تهرانم که دیگه بیشتر 

کمک حال باش قوز بالا قوز نباش

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، بهت آرامش بده و حاجت دلت رو برآورده به خیر کنه. 

إن شاالله هر چه زودتر یه کار خوب نصیب همسرت بشه و رزق و روزیتون زیاد بشه. 

خدا به زندگیتون خیر و برکت بده. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

شوهر من هم کارش گیر افتاده بود شدید رفتیم پیش یه سر کتاب باز کن البته دعای خیر باز میکنه فقط وخیلی س ...

لابد می‌خواید معرفی کنید، نه؟

خرافات تمومی نداره

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

عزیزم غصه نخور درست میشه منو یاد خودم انداختی

من دو بار ازدواج کردم دو بار هم بچه دار شدم

شوهر اولم بساز بفروش بود از ۴ یا ۵ ماهگی من که بار دار بودم بیکار شد تا بعد زایمانم بعدش یه کار خوب پیدا کرد یه آپارتمان گرفت کلی کار کرد

شوهر دومم کارمند بانکه دقیقا از ۴ ماهگی من نگو تو محل کارش به مشکل خورده کارش به حراست کشیده به من نمیگه صبح می‌رفته بیرون دنبال کارای اداری ( اون موقع نیروی شرکتی بود یعنی راحت میتونستن بندازنش بیرون و دستش به هیچ کجا بند نبود ) بعد ۲ ماه نه تنها کارش درست شد بلکه از شعبه به اداره منتقل شد  نون مون افتاد تو روغن از شرکتی به قراردادی تبدیل شد بعد چند وقت استخدام شد از طریق کارش وام دادن صاحب خونه و ماشین شدیم از زمین به آسمون رسیدیم

انشالله با پا قدم نی نی های خوبتون شما هم زندگیتون عالی میشه

سوپر مارکت داشت اما الان هزینه ها خیلی زیاد شده پول پیش و اجاره هاش خیلی زیاد شدن نمیتونیم از پسش بر ...

یه حکمتی تو کاره بهت قول میدم وگرنه خدا هیچ وقت گره ب کار بنده اش نمیندازه اونم زمانی ک س تا فرشته بهش داده  صبور باش .....مطمعنم یه اتفاق قشنگتر برات تو راه حرفمو یادت نره مطمعنم سوپرایز میشی از سمت خدا فقط ناامید نشو شک نکن خدا بزرگه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
سوپر مارکت داشت اما الان هزینه ها خیلی زیاد شده پول پیش و اجاره هاش خیلی زیاد شدن نمیتونیم از پسش بر ...

راستی شما سه قلو باردارید فکر کنم اگه زرنگ باشید بتونید از دولت کمک هزینه شیر خشک و پوشک و مسکن بگیرید 

از دستم ناراحت نشی ها اصلا از لحاظ اینکه خدای نکرده اوضاع مالی خوبی ندارید نمیگم از لحاظ اینکه به چند قلوها رسیدکی بیشتری میکنن میگم چون این حق شماس 

بجای گریه کردنم دعا کن و بفکر سلامتی خودت و بچهات باش 😘امیدوارم خدا هرچه زودتر خوشحالت کنه با یه اتفاق قشنگ 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
عزیزم غصه نخور درست میشه منو یاد خودم انداختیمن دو بار ازدواج کردم دو بار هم بچه دار شدمشوهر اولم بس ...

انشاالله که خدا هم واسه ما بهترشو بخواد انقد تو عذاب وجدانم همش میگم نکنه پیش بچه ها شرمنده بشیم ،واسه اینا کم بذاریم 😮‍💨