2777
2789
عنوان

این خیانت رو ببخشم اسکرین 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 59 پست

ببخش من از دید خودم میخوام مسئله رو بررسی کنم اگر اشکالی نداشته باشه، اگر دوست داشتی ماه و روز تولد خودت و همسرت رو برام بنویس،سال لازم نیست.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار میکردم وقتی نمی خوایست درست بشه مشاور وروانپزشک روش تاثیر نداشت

شکایت 

تعهد 

گفتن به بزرگترها 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

ببین حتما بری به رئیسش بگی ها!دلت برای خودت و هم جنس هات بسوزه تو بودی زود فهمیدی شوهرت با اون کارمن ...

رفتم گفتم به مدیرشون خیلی مهربون بود ملی معذرت خواهی کرد وقتی اسم زنه رو گفتم هنگ کرد گفت حتما حتما اخراج میشه 

زنه رو دیدی؟

آره پروفایل عکس آرایش کرده مو بازشو گذاشته همون مدیر گفتم اصلا چرا یه خانمی که داره یه موسسه خیریه کمک جمع میکنه با یه خط شخصی که پروفایل عکس ازادش هست به خیرین پیام بده 

افرین دمت گرم بهترین کار رو کردی

دم خودت گرم یادم انداختی اصلا دلم خنک شد از غروبی 

مدیرش کلی باهام صحبت کرد همه رو گفتم خیلی عصبانی بود از دستش گفت اصلا حق همچین برخوردی نداشته 

به خودش چیزی گفتی؟

همون روز  که فهمیدم ویس روبیکا هر چی دهنم در اومد بهش گفتم شوهرم نمیذاشت دو تا هم چنگ انداختم از بالا تا پایین بازوش اصلا اون روز کنترلی رو خودم نذاشتم 

دم خودت گرم یادم انداختی اصلا دلم خنک شد از غروبی مدیرش کلی باهام صحبت کرد همه رو گفتم خیلی عصبانی ب ...

بهترین کار ممکن رو انجام داد

بزار تاوان کارشو بده 

حتی اگه اخراج هم نکنن رئیسش فهمید چجور زنیه ، ابروش پیش رئیسش رفت 

بهترین کار ممکن رو انجام دادبزار تاوان کارشو بده حتی اگه اخراج هم نکنن رئیسش فهمید چجور زنیه ، ابروش ...

آره واقعا ولی رییسش گفت اخراج میشه صددر صد من آدم ذات کثیف هر جا باشه ضرره 

2810