2777
2789
عنوان

این سونوی واژینال چطوره

579 بازدید | 25 پست

بچه ها این‌سونوی منه برای روز ۱۲.

میخواستم iui کنم ولی یه کیست ساده دیده شده، حالا دکتر می گه مشکلی نداره، بهم گفتن چهارشنبه یه سونوی دیگه بدم و اگه این فولی هلی سایز ۱۴،۱۵ رشد داشت hcg بزنم و برم. ولی از بابت کیست میترسم مشکل ایجاد کنه، دکتر قبلیم با کیست به هیچ عنوان انجام نمی داد. باید تا فردا زنگ بزنم و نوبتم رو قطعی کنم برای چهارشنبه. چی کار کنم به نظرتون؟ کسی چیزی می دونه در این مورد؟ داروهام یه ورق لتروزول و سه تا hmg بوده

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم دارو خوردم... کیست 40 میلی شد گفت فعلا اقدام نکن، کیست از بین بره

آره باید یک دوره ال دی بخوری.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی نظری تجربه ایی نداره در این مورد؟

2805
سلام عزیزم آی وی اف کردی گرفت؟؟؟؟ من یه بار انجام دادم دوساله پیش نگرفت گفتن خراش رحم بدی حتما ...

نه متاسفانه تاثیری نداشت.

سلام عزیزم Iui کردی؟

سلام.

بله یه سونوی دیگه دادم کیستم آب شده بود

ولی فولیکول ۲۴ بود امیدی بهش ندارم.

آخی من برا تعیین جنسیت میخواستم پس میگن خراش که خیلی عالیه و میگیره

نمی دونم. 

حالا انجام بده بستگی به شانست داره.

تلاشتو بکن بسپار به خدا.

ببخشین عزیزم چرا نگرفت آخه تو تاپیکهات خوندم بتات که رفته بود بالا

نه اون انتقال اولم بود که مثبت شد ولی سقط شد

برای انتقال سوم خراش دادم بی فایده بود. 

اسی باردار شدی؟؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اسی باردار شدی؟؟

نه متاسفانه💔😭

نه متاسفانه💔😭

بگردم من برات🥺

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
2809