2777
2789
عنوان

شیاف پروستروژن

120 بازدید | 28 پست

سلام اینجا کشی هست بچش بزرگ باشه و بنا ب هر دلایلی شیاف زده باشه یا اصلا سرکلاژی باشه سوال دارم راجب شیاف من ن لک ن خون هیچی نذاشتم از سره جفت پایین و درد میزاشتم لطفا اگ کسی هست ریپلی کنه ممنون

چقدر ناواضح حرف زدی هفته چندی ؟ جفتت کی پایین بود شیاف گذاشتی الان رفته بالا یا نه ؟ سرخود داری میزنی یا دکتر داده ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف فقط بخاطر لک بینی تجویز نمیشه.. من از ماه اول بارداری بخاطر شکم دردم استفاده کردم تا ماه پنجم ع ...

بچه ی من پسره و جفتم پایین بود بم داد و از اولم ک درد داشتم زیاد استفاده میکردم الان میترسم بچمو عیب دار کنه

ارههه دکتر به من هم داده اخه عفونت ادراری نداشتم اما درد داشتم پایین دلم جدیدا لک اینا هم خداروشکر ا ...

بمنم بخاطر درد پایین شکمم ک از اول بارداری داشتم داد دکترم.. 

من تا پنج ماهگی استفاده کردم 

شما چند وقت استفاده کردین؟ 

خب بگم مثلا میتونه برام چیکار کنه خخخ

شاید اصلن ضرر نذاشته نباشه و از نگرانی در بیای .. 

شایدم ی قرص دیگه بهت بده ک از ضرر احتمالی پیشگیری کنه 

بهرحال بری دکتر بهتره 

اشتباهت رو کشش نده عزیزم برو دکتر نترس انشالله ک ضرر نداشته..