2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید یه چیز خصوصیه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
برا من اینشکلیه بزنم کجا اون ویس های لعنتی که دادم پاک کنم😭😭😭

بزن روی grant 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو میاره فقط برای تلگرام این اورگ هست؟ من میخوام مال اینستا پاک شه

من از اینستا خبر ندارم چطوری شده خیلی وقته ندارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
زدم

بعد اون پوشه اندروید رو بزن پایین یه گزینه میاد میگه اجازه دسترسی بده اون رو بزن

زدم رو اندروید اینارو آورد حالا چ کنم

وا پس گزینه دیتا چرا نداره!!! شاید بستنش

ببین یه سر از تو اپ فایلای خود گوشیت همین مسیر رو برو 

وا پس گزینه دیتا چرا نداره!!! شاید بستنشببین یه سر از تو اپ فایلای خود گوشیت همین مسیر رو برو

همون مسیر اندروید به دیتا به تلگرام