2777
2789

من ۱۲ جلسم تازه تموم شده ، ۲ روزی با بابام میرم بغلم میشینه مسلطم اما ۳ الی ۴ بار خاموش میکنم یا یک نفر پشتم بوق میزنه خیلی استرس میگیرم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نباید داشته باشی خاموش هم نکن رد میکنن چون میگه کنترل کلاچ و گاز نداری

مممنونم عزیزدلم

مثلا میخوام دور برگردون برم خاموش میکنم 😢

چرا دور برگردوند خاموش میکنم ؟

اوایل رانندگیته کلااااا به بوق ها بی تفاوت باش آروم برو بزار انقدر بوق بزنن ک

برای خاموش کردن هم وقتی روشن میکنی کلاج رو یهو رها نکن

همزمان ک گاز میدی پاتو آروم از رو کلاج بردار به عبارتی یکم باید نیم کلاج بری ماشین راه بیفته بعد ول کنی

مورد بعدی برای خاموش نشدن ماشین سرعت و دنده ماشین باید مطابقت داشته باشه مثلا با دنده ۳، بیست تا سرعت بری ماشین دل دل میزنه

مممنونم عزیزدلممثلا میخوام دور برگردون برم خاموش میکنم 😢چرا دور برگردوند خاموش میکنم ؟

چون موقع ترمز میزنی دنده رو برای حالت آماده به حرکت رو یک میزنی وقتی دنده جاخورده باشه یا به عبارتی خلاص نباشه پاتو ک از رو کلاج برداری خاموش میشه

اوایل رانندگیته کلااااا به بوق ها بی تفاوت باش آروم برو بزار انقدر بوق بزنن کبرای خاموش کردن هم وقتی ...

خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتید و تایپ کردید 

خیلی کمک بزرگی کردید 🌱🩷

خدا به دلتون آرامش بده🌸

فقط یک سوال چرا دور برگردون رو خاموش میکنم ؟

مممنونم عزیزدلممثلا میخوام دور برگردون برم خاموش میکنم 😢چرا دور برگردوند خاموش میکنم ؟

بخاطر اینکه کلاچ رو زیاد بالا میاری باید نیم کلاچ بری

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتید و تایپ کردید خیلی کمک بزرگی کردید 🌱🩷خدا به دلتون آرامش بده🌸فقط ...

خواهش میکنم جواب این سوالتونم دادم 

بازم اگه اون موارد رو رعایت میکنین باید کارایی ک موقع دور زدن انجام میدین بگین تا بگم کجارو اشتباه میکنید

چون موقع ترمز میزنی دنده رو برای حالت آماده به حرکت رو یک میزنی وقتی دنده جاخورده باشه یا به عبارتی ...

یعنی اول ایست کامل ، بعد دنده یک بشه بعد شروع به حرکت درسته؟

متوجه نشدم😢

2810