2777
2789
الهی بمیرم، کاش من جاش میرفتم. خواهرزاده ی منم همینطوری فوت کرد، داغون شدیم. قربون خدا برم همینجوری ...

خدانکنه عزیزم خدا ۱۲۰ سال عمر باعزت بهت بده واقعا چرا خدا تقدیر و سرنوشت مارو اینجور نوشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم نمیخواستم حالتون خراب کنم فقط میخواستم ببینم راه حلی هست بهم بگین حال روحیم خوب شه افسرده ش ...

بهترین راه دوباره بچه دار شدنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
2805

خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭

هیچ جمله ای نمی تونم بگم بلد نیستم چی بگم که غمت کم بشه 

ولی از خدا می خوام بهت آرامش بده آروم بشی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خدانکنه عزیزم خدا ۱۲۰ سال عمر باعزت بهت بده واقعا چرا خدا تقدیر و سرنوشت مارو اینجور نوشت

وای نه عزیزم، من اصلا عمر طولانی نمیخوام، همین فوت خواهرزاده م باعث شد حالم از دنیا بهم بخوره. کل باورهامون سست شد، مال ما طفلی خیلی زجر کشید،۴ ماه!  جلوی چشم مون ذره ذره آب شد🥺 امیدوارم شما حالت زودی بهتر شه

ایشالله خدا ی بچه بهتون هدیه کنه نمیگم جاشو‌پرکنه واستون چون واقعا پرشدنی نیسحتی با هزاران فرزند..فق ...

ممنون عزیزم جاش ک نه پرنمیشه ولی یکم دلم آروم تر میشه الان زندگیم جهنمه

الهی فدای دل مهربونت بشم ممنونم عزیزم خدا مراد دلتو بده

اگر ذهنت رو آر م کنی. و فکر و خیال نکن زود باردار میشی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ممنون عزیزم جاش ک نه پرنمیشه ولی یکم دلم آروم تر میشه الان زندگیم جهنمه

میفهممت...

ماهم ی نمونه مشابه داشتیم خیلی سخت بود خیلی...

ولی خداروشکر با اون ی بچه کمی ازاون درد کم شد و تسکین پیداکرد

ازخدامیخوام کمکتون کنه تا سرپاشید 

شما ی مادرواقعی هستین ک لایق مادرشدن دوباره و دوباره رو دارین

2810