2777
2789
عنوان

کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست
از ته قلبم بهت میگم...حق داری گاهی کم بیاری حق داری گاهی عصبی شی تموم این ها حق توعه....چطور اون مرد ...

🥲با نظرت دلم لرزید من خیلی برای این بچه زحمت کشیدم ۵۰۰تا فقط آمپول زدم همش بماند درست میگی اما من روزی ۵۰۰تا بپسش میکنم هزار تا قربونت برموفداتشم میگم بهش الان که یکسالوخپرده ای من یبار سرش داد زدم اینهمه قربون صدقه رفتم حق منه که کتک بخورم ؟ چرا بابت بوسیدنام و قربونت صدقه هام یبار ازم تشکر نکرده؟این رابطه از بیخ اشتباهه اما چیکار کنم که خانواده ای ندارم از بچشون حمایت کنند خستم از این زندگی دلم نمیخاد باشم مجبورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲با نظرت دلم لرزید من خیلی برای این بچه زحمت کشیدم ۵۰۰تا فقط آمپول زدم همش بماند درست میگی اما من ر ...

هیچوقت نگو خانواده ای ندارم همیشه که نباید یکی مارو گردن بگیره که من خیلیا و میشناسم حتی یه خاله هم نداشتن گاهی فقط بپرسه خواهر زادم چطوره پدر و مادر که پیشکش... اما زندگیشونو خودشون جمع کردن...من نمیگم طلاق بگیر نه اصلا این حرف گناه اینکه به کسی بگی زندگی‌تو خراب کن...اما عاقلانه تصمیم بگیر...گاهی یه دونه بچه داشتن کافیه بچه تو قرار نیس تنها بمونه تو رو داره دوروز دیگه چند تا دوست خوب پیدا میکنه...اما اگه شوهرت بااین همه درگیری تو قدر تو رو نمیدونه ۷تا دیگه هم بچه بهش بدی این فقط اوضاع توعه که خراب میشه....اصلا آوردن بچه به این دنیا جز خودخواهانه ترین کار ممکنه فکرشو بکن تو داری باعث میشی یکی به این دنیا بیاد...آیا شرایط خوبه که داری میاریش به این دنیا؟؟؟

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
تا حالا تو نشده سرت مادرت داد بزنه یا خودت برا بچت عصبی‌بشی؟

چرا شده هزار بار

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

تحمل من خیلی زیاده واقعا زیاده اما اگر زبانم بود الان خاموش شده بود میگی اره من شوهرم نمیزاشت تحمل د ...

الان میشه بگی دقیقا من چه بد قضاوتت کردم ؟گفتم من هم عین شما بودم الان ولی پشیمونم گناه و مشکل از بچه نیست از ماست که کم تحملیم ... من درکت میکنم تو حق داری خیلی هم حق داری انشاالله خدا به دات آرامش بده عزیزم❤️😘

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️