2777
2789
عنوان

یه کلیپ درست کردم شوهرم از دیشب رفته تو قیافه واقعا من مقصرم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست

تنها نکنه این بود که به همسرت نباید میگفتی . نمی دونم چرا ما زنها فک میکنیم شوهرها مثل دوست هستن میشینیم براشون حرف می‌زنیم درد دل می کنیم ریز تا درشت همه چی میگیم ولی اونا صد تا راز تو سینه شون دادن

نباید نشان میدادی دیگه تازه داد و بیداد راه انداختی..بگو من که نمیشناسم مادرش فرستاد بعدم هزینه درست کردن کلیپ پرداخت کرد.مثلا بگو صد تومن...یا یه قیمتی .بعدم اگه دوست نداری درست نمیکنم.

ولی اگه وضع مالیتون خوبه هزینه را نگو فقط عذر خواهی کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ شوهرت با عکسای یک خانم ۳۰ ساله کلیپ درست میکرد تو چیکار میکردی؟

اگه پدر یا مادرش ازش درخواست میکرد شاید ناراحت نمیشدم . من که سرخود پانشدم براش کلیپ درست کنم . برای رضای خدا چون درخواست کرده بود ازم قبول کردم

بابا تورخدا گندش نکنید . اینهمه کلیپ اینا تو اینستا هست همه نگاه میکنن من برای یه پیرزن که میخواست ک ...

اونا کارشون همینه. منبع درامدشونو. آیا تو واسه  درست کردن کلیپ پول میگیری؟

اگ پول میگیری ک اکیه عب نداره شغلت همینه.

ولی اگ نه. ب نظرم ی اشتباه بسیار بزرگ و نابخشیدنی مرتکب شدی. چون همیشه شوهرت ب این فکر میکنه ک نکنه از پسره خوشش اومدع با اینکه نکنه بره با اون

تنها نکنه این بود که به همسرت نباید میگفتی . نمی دونم چرا ما زنها فک میکنیم شوهرها مثل دوست هستن میش ...

اره دقیقا . حالا اخلاق اینو ندارما همه چیو بهش بگم ولی زرتی رفتم اینو گفتم😐😒🙁

اگه پدر یا مادرش ازش درخواست میکرد شاید ناراحت نمیشدم . من که سرخود پانشدم براش کلیپ درست کنم . برای ...

عزیزم نکته فقط این جا بود که نباید به شوهرت نشون میدادی همین ، آقایون متاسفانه خیلی حساسیت نشون میدن تو این موارد 

خب اگه مشکلی نداری شوهرت ی کلیپ برا ی دختر 30 ساله مجرد درست کنه ن کارت اشتباه نبوده

ببین من اگه به خواست خودش درست میکرد میزدم تو دهنش و کلا رابطمون قاطی میشد . ولی مثلا اگه پدر پیر اون دختره از شوهرم میخواست کلیپ درست کنه من چیزی نمیگفتم تازه خودم درست میکردم براش😅

عزیزم نکته فقط این جا بود که نباید به شوهرت نشون میدادی همین ، آقایون متاسفانه خیلی حساسیت نشون میدن ...

اره دقیقا . نمیدونم جوگیر شدم یه لحظه . چجوری جمعش کنم😔😑