2777
2789
عنوان

مشکل منو زن داداش عقده ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 49 پست
خب زنداداشتم زورش از تو گرفته که شوخی شوخی ایفون میخوایی

خودش خونه باباش چی دیده مگه؟  

داداش من که از خرج اون نمیزنه برای من کادو بخره که اگه اینطور بود نمیگفتم

این خرجا برای ما چیزی نیست وضعیت مالی هر کس فرق میکنه آیفون کادوی فوق لاکچری نیست واقعا😐

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
چه ربطی داره خونه باباش نون خشک خورده شوهرش هم باید نون خشک بندازه جلوش؟هرچی پول داره برادرت الان ما ...

تقصیر من بود اصرار کردم ازدواج کنن 

انقدر اول خوب بود با خودم گفتم مسئله مالی اهمیت نداره مهم عشقه 

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما میشه خواهشا گزارش بزنید بترکه 

نمیخوام اشنا تو سایت پیدام کنه   لطفا گزارش بزنید خواهشا