2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرشون اختلاف سنی نسبتا زیادی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست

من پسرخالم خواستگارم بود با 13سال اخلاف سنی

فکن اون 20سالش بوده من 7سالم بوده🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ۱۱ ساله حدوداً من که راضیم،،حس رضایت از ازدواج به شخصیت دو طرف بستگی داره تا سنشون.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

همسر من نه سال بزرگتره .تجربمو بگم خوب نیست ...هم دیگه رو زیاد نمیتونید درک کنید ..از یه جایی به بعد ...

خب همسرت هم تشویق کن به خودش برسه خیلی تاثیر داره

منم همسرمم همین فاصله سنیو داریم 

و من خیلی بیبی فیس هستم

هر دو باهم به خودمون میرسیم و همش همسرم تشویق میکنه که بیشتر به خودم برسم و بیشتر جوون بمونم

2805
فکر کنن دخترشی که خیلی باحاله کیف میده 😂

نه عزیزم .اعتماد به نفس همسرم میاد پایین و بهم خیلی حساس شده ...با وجودی که من خیلی موارد نذاشتم همسرم بفهمه و احساس بد بگیره ...خودمم یه جوری شدم و میگم کاش تفاوت سنیمون کمتر بود .

خب همسرت هم تشویق کن به خودش برسه خیلی تاثیر دارهمنم همسرمم همین فاصله سنیو داریم و من خیلی بیبی فیس ...

به خودش میرسه .ورزشکاره و سالم خور...البته جفتمون ورزش میکنیم...لباس هم مرتب و تمیزه .مرتب موهاشو درست میکنه ولی اعتقادی به بوتاکس یا رنگ کردن مو نداره ..هر چند که من عاشق موهای جو گندمیش شدم و خیلی شیکه به نظرم ...

دقیقا منو همسرم همین اختلاف سنی رو داریم،همسرم وضع مالیش خوب بود و تحصیل‌کرده و با اصالت بود و من اول بخاطر اختلاف سنی قبول نمیکردم اما پافشاریش باعث شد بهش علاقمند بشم  و بهش فکر کنم و الان ۱۲سال هست که باهم زندگی میکنیم،زندگی ما واقعا خوبه اما آدما باهم متفاوتند،شرایطش چطوره؟