2777
2789

کم اوردم هر روز که تنها میشم هزار راه مختلف برای خودکشی میاد تو مغزم با هر اتفاق دست و پامو گم میکنم عزاداری میکنم جوری ک یک ماه نشده شیرم خشک خشک شد حرص میخورم گریه میکنم با هر اتفاق منفی یه چیزی تو ذهنم میگه فلان قرص تو کمد بخور 

مشاوره گرفتم نهایت گفت خط فکریت و کنترل کن به چیزای مثبت فکر کن نمیدونم چی و چی خب اگه اینا میتونستم افسرده نمیشدم حوصله خودمو ندارم از خونه دلم نمیخواد بزنم بیرون دلم میخواد فقط تو اتاق بچه باشم اما حوصله بچه رو هم ندارم کسی بوده اینجور باشه چیکار کرده؟

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به این فک کن که خدا نعمت به این بزرگی بخت داده یه فرشته ی کوچولو... قدر نعمت ها و داشته هات رو بدون 

تک تک سختی های مومن در دنیا، براش در آخرت ذخیره میشه و پاداش داره 

دو تا کانال بهت معرفی میکنم منو از افسردگی نجات دادن در ایتا و تلگرام هستن 

@ostad_shojae

@Panahian_ir

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
2803
روانپزشک

اکثریتشون انقد چرت میگن ک حس میکنم اونا به روانپزشک بیشتر احتیاج دارن تا من😐

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم تو بزرگ ترین کاره یه زنو انجام دادی! زاییدی! هر کسی تحمل سختیشو نداره

از اون قند عسلت خوب مراقبت کن من الان آرزومه یه بچه داشته باشم بغلش کنم شیر بدم نازش کنم لباساشو خودم بدوزم وایییی ذوق کن دیگه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2804
اکثریتشون انقد چرت میگن ک حس میکنم اونا به روانپزشک بیشتر احتیاج دارن تا من😐

روانپزشک برو . روانشناس نه ، فقط حرف میزنه .

اطرافیان داشتم با دارو خوب شدن . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

منم افسردگی گرفتم ولی یه جور دیگه مثلا دوست ندارم ورزش کنم دوست ندارم رژیم بگیرم کارم شده دورزدن فضای مجازی شیرندارم شیرخشک میدم حوصله بچه هامو ندارم فقط عاشق غذا خوردن شدم سرسفره ده برابر همه میخورم به خودم اصلا نمیرسم

خدایا خودت کمک کن 
من بیچاره که کسی را نداشتم. یکسره تو خونه بودم افسرده شده بودم. آرزو داشتم یک روز برم بازار

حالم از اسمون بهم میخوره هیچی برام قشنگ نیست فقط دوس دارم ی جا دراز بکشم هیشکی باهام کار نداشته باشه دلم میخواد فقط ی کتاب بگیرم دستم تو سکوت کامل خونه تو کتابه غرق شم 

مدام ی صداست صدای واضح بهم روشای خودکشی و میگه هر وقت اتفاق بدی میفته همسرمم انگار فهمیده هی میره رو اعصابم هی بدتررمیکنه حالمو انگار برام دست میزنه و منو به سمت اون صدا سوق میده 

2805

ویتامین دی مرتب بخور،غذاهای گرم زیاد بخور زعفرون عالیه هم رمه هم آرامبخش.سعی کن زیادتنها نمونی.هروقت افکار بد میاد سراغت یا بشین خاطره نویسی کن یا قرآن بخون.ه چی در اون لحظه توی ذهنت هست بنویس بعدم بنداز بره‌.عسل و بادام زیاد بخور.بچه ات بزار بغلت بو کن ناز کن لمس کن به نظرم بوی بچه ها بهترین مسکن دردای مادر هست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
به این فک کن که خدا نعمت به این بزرگی بخت داده یه فرشته ی کوچولو... قدر نعمت ها و داشته هات رو بدون ...

مرسی از لطف شما❤️

2801