2777
2789
عنوان

شده تاحالا به عشقتون نرسید هنوز بهش فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست

چرا ولش کردی ؟ مازوخیسم دارید و دوست دارین خودتونو عذاب بدین یکیو که دوست دارین نفع نداره رو ول کنین و برین با یکی که دوسش ندارین ولی نفع داره 🙄 ؟خب ولش نمیکردی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ولش کردی ؟ مازوخیسم دارید و دوست دارین خودتونو عذاب بدین یکیو که دوست دارین نفع نداره رو ول کنین ...

نه اینطوری فک نکن 

یکی مث من همه وجودش با این تاپیک پر از ترس شد که ای وای اگه نشه و نرسیم بعد من چطور کنار کس دیگه زندگی کنم

یه وقتایی دوطرف عاشق همن شرایط جور نیست می‌دونی الان ما چند ساله داریم تلاش میکنیم واسه رسیدن به هم ولی ...

می‌دونی چند هزار بار لعنت کردم خودمو که وارد زندگیش شدم و باعث شدم اونم وابسته بشه در حالی که الان حس میکنم حیف اون آدم که عاشق من شد حیف زندگیش شاید اگه من از اول نبودم اونم انقد اذیت نبود به خاطر این دوری

یه چیزاییو باید خدا بخواد فقط دست خداست فقط خدا

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

نه اینطوری فک نکن یکی مث من همه وجودش با این تاپیک پر از ترس شد که ای وای اگه نشه و نرسیم بعد من چطو ...

والا ما دو تا نسل و خاندان داریم یکیشون این مسخره بازیای شرایط رو قبول ندارن 

یا دونفر همو خواستن ازدواج کردن 

یا همو نخواستن 

منطقی ترین مرد عمرم هم همینو میگه 

بیخیال عمو 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
الهی عزیزم وای من کامل درکت میکنم میفهمم چی میگی من انگار خودم همینکارو با طرفم کردم مجبور شدم ولش ک ...

تو وجدان داری 

اون تو خوشی شه بخدا

فوقش میاد میگه مجبورم کردن

چ مجبوری اخه.. نشسته ور دل زن و بچش

خودمو کشتم ولی نخواست دیگ منو

گفت نشد!

دروغ میگفت من حاضر بودم بیخیال خانوادم شم 

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
والا ما دو تا نسل و خاندان داریم یکیشون این مسخره بازیای شرایط رو قبول ندارن یا دونفر همو خواستن ازد ...

دقیقااااا

دو نفر همو بخوان هیچییییی نمیتونه جداشون کنه

حاضر بودم قید خانوادمو بزنم ب خاطرش والا

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
دقیقااااادو نفر همو بخوان هیچییییی نمیتونه جداشون کنهحاضر بودم قید خانوادمو بزنم ب خاطرش والا

هنوز خیلی مونده ذات دختر و پسرایی که پایبند انتخابشون نمیمونن رو بشناشن شاید در ایام پیری اونوخت خودشون از این ادله خندشون میگیره 

خیلی دنیا رو احساسی میبینن

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣