2777
2789

جونم براتون بگه من چند سال پیش عاشق و شیدای یه پسر جذاب و خفن بودم که تنها مشکلش البته از نظر بقیع این بود که یکسال از من کوچیکتر بود بهترین دوران زندگیم زمانی بود که با اون تو رابطع بودم با اینکه چندان همدیگه رو نمیدیدم میدونید واقعا زندگی عجیب و غریبه من مجبور شدم با همسرم الانم ازدواج کنم و حالا بعد از سالها فراموش که نشده هیچ وقتی بهش فکر میکنم قلبم با شدت تمام تیر میکشه شاید الان خوشبخت باشم شاید شوهرمو خیلی دوست داشته باشم ولی اون بزرگترین قسمت زندگی منه هنوز نمیتونم براش ارزو کنم ازدواج کنه و ... خدا فقط کمکم کنه با این شرایط سخت شما چی؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو روانشناس و مشاور.نزار این درد رو با خودت حمل کنیمطمئن باش اگه قرار بود باهاش خوشبخت بشی به هم می‌ ...

اره میدونی چیش عجیبه الان به چیزایی که میخام با همسرم تقریبا رسبدم و حالم خوبه همسرمم دوست دارم سعی میکنم فراموش کنم ولی قسمت جالب ماجرا اینجاست که همه اینارو قبول دارم قبول دارم شاید باهاش خوشبخت نمیشدم ولی قلبم نمیتونه قبول کنه اصلا چجوری شد که من تونستم دل بکنم 

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

از اونجایب که میدونم نرسیدن آدم و حریص الکی میکنه نه درگیر نشدم میدونی اگه بهش رسیده بودی انقدر برات عادی بود تازه با بدی هاشم آشنا میشدی ممکن بود الان حست به نفرت هم تبدیل شده بود در آخر اینکه این مردا ارزش این حرفا رو ندارن ولشون کن بابا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
فکر میکنی خوب بوده چون باهاش زیر یه سقف نرفتیبعدشم همین رفتارو همسرت داشت تو ناراحت نمیشدی

چرا بینهایت ناراحت میشدم ولی میدونی اصلا دست خودم نیست اینطوری نیستم که بهش فکر کنم همه ادمها این حسو تجربه کردن فکر کنم یا بیشترشون اصلا مگه میشه فراموش یشع؟ قلبم درد میکنه انگار یه تیکه از قلبم جداشده و این سخت ترین قسمت زندگی منه ادم هیچ وقت سختیاشو فراموش نمیکنه

من تو این مرحله به سر میبرم که فراموش نکردم در حالی ک اون بچه داره و سرخونه زندگیشه و بدترینو با من کرد و عین خیالشم نیست من چ حالی شدم

سر همین ازدواج تمیکنم… همش قیاس پیش میاد…

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
از اونجایب که میدونم نرسیدن آدم و حریص الکی میکنه نه درگیر نشدم میدونی اگه بهش رسیده بودی انقدر برات ...

اره قبول دارم حرفتو دقیقا ولی میدونی من یه دختر بشدت احساسیم حتی تو بدترین شرایط تو بدترین دعوا ها با همسرم نتونستم ازش متنفر بشم با اینکه خب از اول دوسش نداشتم...! همیشه باید بغلش کنم باهاش اشتی کنم وگرنه انگار جونمو دارن ازم میگیرن بخاطر همین پیش خودم میگم که اونو که اینهمه دوست داشتم حتما باهاش خوشبخت میشدم نمیدونم واقعا نمیدونم خوشبختی تو چیه فقط اینو میدونم که دارم اذیت میشم 

من تو این مرحله به سر میبرم که فراموش نکردم در حالی ک اون بچه داره و سرخونه زندگیشه و بدترینو با من ...

الهی عزیزم وای من کامل درکت میکنم میفهمم چی میگی من انگار خودم همینکارو با طرفم کردم مجبور شدم ولش کنم و ازدواج کنم و میدونم هنوز بعد اینهمه وقت چقدددد حالش بده

چرا بینهایت ناراحت میشدم ولی میدونی اصلا دست خودم نیست اینطوری نیستم که بهش فکر کنم همه ادمها این حس ...

خدا عقل داده سعی کن خودتو سرگرم کنی درسته همسر الانم کامل کامل نیست ولی خوبی‌هایی داره شما ب روزای خوب زندگیت با همسرت فکر کن ب محبتش ب زحمتهایی ک میکشه اگه بچه داری ب بچه ات فکر کن

اون یه توهم بوده رفته 

خدا عقل داده سعی کن خودتو سرگرم کنی درسته همسر الانم کامل کامل نیست ولی خوبی‌هایی داره شما ب روزای خ ...

حق با شماست عزیزم کاریش نمیشه کرد

عزیزم تو همین الان بهترین زندگی رو داری هیچ وقت خوشبختی الآنتو با فکر کردن به چیزی که ازش مطمئن نیستی خراب نکن.از زندگیت لذت ببر.صدای دوقول از دور خوش است 

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
2810