2777
2789
عنوان

با اومدنتون ب این تاپیک دلمو قرص میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
خیلی بدی میترسم دارم میگم

منم بدتر از خودت اینقد میترسم ،،دوشب از ترس جن و اینا بزور خوابم میبره ،،،ولی امشب خیلی دلم گرفته حس میکنم همزاد بهترین کسه برا درددل 😥😭😂😂😂😂

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه اما چرا دقیقا بعد اون تاپیک اون خانوم با اسم من منو لایک کرد دقیقا بعد همون تاپیک بازم ...

😂😂 خواهر من آخه عزیزم اینم شد حرف 

تشابه اسمی زیاده 😑 

لایک کنه؟ اگه اینه ما ساعت ها تو آینه واسه خودمون قرو فر میریم الان باید ی دیوونه می‌بودیم

کاربری دونفر 
منم بدتر از خودت اینقد میترسم ،،دوشب از ترس جن و اینا بزور خوابم میبره ،،،ولی امشب خیلی دلم گرفته حس ...

نه نگو یعنی الان من درگیرش شدم تو رو خدا راستشو بگو من خیلی ترسو ام الان دارم دق میکنم حتی ب قطعی نت هم شک میکنم ک پیامم برا شما  نیاد 

😂😂 خواهر من آخه عزیزم اینم شد حرف تشابه اسمی زیاده 😑 لایک کنه؟ اگه اینه ما ساعت ها تو آینه واسه خ ...

واقعا ازتون ممنونم اینروزا مردم منو خیلی میترسونن خصوصا اقواممون ک ب شدت ب بعضی چیز ها اعتقاد دارند  مثلا همش بد بودن زندگی منو ب جادو نسبت میدن ب خدا از روزی ک هعی این حرفا رو میگن ی خواب خوش نداشتم 

واقعا ازتون ممنونم اینروزا مردم منو خیلی میترسونن خصوصا اقواممون ک ب شدت ب بعضی چیز ها اعتقاد دارند ...

خواهش میکنم عزیزم 

ببینید مردم کافیه ببینن طرف ی مشکل داره یا ... میگن چشم خورده یا دعاس و یا ..... 

سعی کن اعتقاد ب این خرافات نداشته باشی در غیر این صورت روح و روانت ارامش نداره زندگی بی ارزش تر اون چیزیه ک بخوای با ترسیدن و یا باور غلط بگذرونی خوش باش هرچه بادا باد کسی نمیتونه جلوی سرنوشت رو بگیره  ( اینو کلی گفتم)

کاربری دونفر 

[QUOTE=353654723]من که همزاد دارم فقط نگید خرافاته چجوری ممکنه بدون اینکه خودم دست زده باشم رو بدنم جای چنگ و خراش بی ...[/QUOTEمیترسم میترسم آخه چرا سپاهان نمیفهمید اینا چیه میگید 😑

دختر برو بگیر بخواب یجوری میگی دعا کنم اینقدر ترسو نباش فردا چجوری میخوای مستقل زندگی کنی

وآقا مثلا الان نگا من ی پست گذاشتم تو نینی سایت بعدش پستم اصن نیومد مثلا مياره  هفت نفر جواب فلانی رو دادن اما  اصن باز نمیکنه هی من میترسم میگم چرا این اتفاقات پشت سر هم داره میوفته

وآقا مثلا الان نگا من ی پست گذاشتم تو نینی سایت بعدش پستم اصن نیومد مثلا مياره هفت نفر جواب فلانی ر ...

🤣🤣🤣دختررر خدا حفاظت کنه جونم 

باگ نی نی سایته  واس منم همینجوریه 

ب خودت تلقین نکن عزیزم 

کاربری دونفر