2777
2789
عنوان

اسکرین پیام های دختر خاله شوهرم تو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا نمیدونم اینجور وقتا مخ آدم نمیکشه من بودم اول از خودش میپرسیدم گریه میکردم

نمیتونم. اون خیلی ازم میترسه تو این چیزا ..اگ ب روش بیارم دوباره تو خونه بمونم پرو میشه

2805
چ اهمیتی داره چقد گذشته مگ اون موقع زن شوهر نبودیم اگ الانم باهم باشن چی

عزیزم انقد نگران نباش با صبر و حوصله توضیح بده بیشتر از رابطه الان خودت  با همسرت،از دختر خاله همسرت بیشتر بگو 

ازدواجتون سنتی بود یا عاشق بودین. شوهرت از رابطه قبل ازدواجش چیزی پنهون کرده یا ن

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌
عزیزم انقد نگران نباش با صبر و حوصله توضیح بده بیشتر از رابطه الان خودت با همسرت،از دختر خاله همسرت ...

بنظرم این چیزا ک پرسیدی هیچ اهمیتی ندارخ تو اصل ماجرا 

دوست بودیم بچه بودم فکر کردم عاشقشم 

۷ سال گذشته ی بچه دوساله دارم 

دختر خالش تازه طلاق گرفته 

عید هم دیده ما تا دم طلاق رفتیم فکر کرده شوهرم گزینه خوبیه 

عزیزم انقد نگران نباش با صبر و حوصله توضیح بده بیشتر از رابطه الان خودت با همسرت،از دختر خاله همسرت ...

من شوهرم خیلی کم سن بودیم ازدواج کردیم فک نمیکنم قبل من رابطه جدیی داشته باش۷

[QUOTE=353652883]بنظرم این چیزا ک پرسیدی هیچ اهمیتی ندارخ تو اصل ماجرا  دوست بودیم بچه بودم فکر کردم عاشقشم&nbs ...[/QUOT

با این حرفهای ک گفتی اصلا حس خوبی ب اون زن ندارم.

خودتو ب شوهرت نزدیکتر کن بچسب بهش و بشدت بهش محبت کن.حس پدرانه اش رو بیدار کن و بچه آت رو بهش وابسته کن...

نگران چی هستی شوهرت ک نمیاد تو و بچشو ول کنه بچسبه ب ی زن بیوه

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌

بنظرم این جور موقعها سعی کن آروم باشی میگی مال عیده اون دوره ای که اختلاف داشتین اگه نظر همسرت دنبالش بود با شما آشتی نمی‌کرد طلاق می‌گرفت ميرفت پی اون ولی همسرت شما و زندگیش انتخاب کرد با این فکرها خودت اذیت نکن فقط سعی کن از اون دور بشین و رابطه با همسرت بهتر کنی 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
[QUOTE=353652883]بنظرم این چیزا ک پرسیدی هیچ اهمیتی ندارخ تو اصل ماجرا دوست بودیم بچه بودم فکر کردم ...

شوهرمو دوست ندارم بخاطر بچم زندگی میکنم و سعی میکنم دوست داشته باشم مردی رو ک بخواد بره نمیشه نگه داشت ما کم سن ازدواج کردیم بعید نبست بخاد الان عشق حال رو تجربه کنه