2777
2789
عنوان

عروسی نمیگیرن

236 بازدید | 22 پست

سلام.دوستان پدرشوهرم چندسال پیش برا پسر بزرگش عروسی گرفت.الا بعد ۲سال عقد برا منو شوهرم عروسی نمیگیره میگه پولشو ندارم.یه تیکه زمین داهاتشو گذاشته فروش برا عروسی.ولی ۲سال ک فروش نمیره.منم گفتم خب اون زمینو بجای عروسی ب اسم من یا شوهرم بزن.ولی قبول نمیکنن.بنظرتون حق با اونه؟؟ 

البته اینم بگم ک شوهر من در هر حال احترام و ارزش زیادی برا پدرومادرش قائل هس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری روت شد اینو بهش گفتی؟

اون چجوری روش شده عروسی نمیگیره و پول نداشتنشو بهانه کرده و زمینم ب اسم نمیکنه.چرا برا اون یکی پسرش گرفت.چرا توقع هر کمکی از ما داره

تو بگو چی بگم بهشون پس 

خب شاید لازمش داره.....فکر کنه پدره خودشه اسون بگیره

مگه زمین رو برا عروسی اسی نمیخواد بفروشه؟ چطوز برا پسر اولیش عروسی گرفت؟ شوهر اسی مگه بچش نیس؟ باید برای اینام عروسی بگیرع... حالا که زمین فروش نمیره بدع به خودشون لاقل پول عروسی رو داده باشن

اون چجوری روش شده عروسی نمیگیره و پول نداشتنشو بهانه کرده و زمینم ب اسم نمیکنه.چرا برا اون یکی پسرش ...

خوب گفتی حق گفتی ولی چطوری روت شد بگی 

منم خیلی حرفا حق دارم نمی تونم بگم لالم

مگه زمین رو برا عروسی اسی نمیخواد بفروشه؟ چطوز برا پسر اولیش عروسی گرفت؟ شوهر اسی مگه بچش نیس؟ باید ...

ب زور ک نمیشه‌گرفت.

اگه بگه اونا لج میکنن.

باید خود شوهرش بگه نه عروس بگه

اگه نداد هم مهم نباشه.حداقل پسره متوجه مبشه جایگاهشو توی خانواده

خب نداره دیگه همینایی که میگی میشه نهایت ۱۵۹ میلیون

خب پس چرا میگی دقیقا

پول نقد نداره خب زمینو اندازه پول عروسی بزنه ب اسم ما.اونو چرا نمیزنه.لابد نداشتن بهانه شده براش