2777
2789
عنوان

شما هم موقع عطسه صبر میکنید

45 بازدید | 7 پست

من خیلی خرافاتی هستم

و به عطسه و ...اینا خیلی اعتقاد دارم

دیروز میخاستم برم مغازه ولی یه نفر عطسه کرد،با خودم گفتم دیگه به عطسه و اینا اهمیت ندم

ولی وقتی رفتم مغازه بسته بود😂

تلقینه

منم قبلا اعتقاد داشتم و واقعا میدیدم درست درمیاد

اما الان دیگه اعتقاد ندارم و وقتی هم بعد از عطسه اون کارو انجام میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد

همش به تلقین خودمون برمیگرده

{ خانم هستم }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیدونم چی هست فقط دیدم بعضیا عطسه میکنن میگن صبر اومد . دلیلش چیه ؟ یعنی مثلا بخواید برید بیرون یکی عطسه کنه نمیرید؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ما چند دقیقه صبر می کنیم صلوات می فرستیم می ریم

اها مرسی از توضیحتون عزیزم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑