2777
2789
در ثانی من چندین بار دیدم دوستان تاپیک میزنند و از آقایون میخوان بیان نظر بدن که از نظر من کار خلافی نیست خیلی هم خوبه که تو یه جایی خانم ها و آقایون بهم کمک کنند ولی کمتر پیش میاد خانمی رو به خاظر کمک گرفتن از یه آقا متهم کنیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونید ایراد کار ما کجاست؟ما ایرانیها عادت کردیم اگه مردی حرفی بزنه میگن کثیفه مریضه حوس رانه واز اینجور چیزها ایا شما تو دوستان یا اشنایاتون زنان متاهلی رو ندیدید که دوست پسر داشته باشن؟من اومدم تو قسمتی که مربوط به مردان (پدران)بود تایپ گذاشتم که من با همسرم مشکل دارم پدر هستم و مشکلمو تا حدی که ممکن بود گفتم ولی خیلیا به خودشون گرفتن من سوالم از اقایون بود و اگه من دنبال دوست یابی بودم که اینجا نمیومدم میرفتم جاش ولی به من خیلی توهین شد من این تصور رانداشتم درضمن من گفتم هرکی سوالی داره بپرسه من برای حل میگم ولی شرایط خصوصی زندگیمو جار نمیزنم.گفتم اگه کسی واقعا قصد کمک یا راهنمای داره برام میل بزنه ایا شما بخودتون شک دارید؟من بخدا قصد جسارت نداشتم و ندارم شاد و سلامت باشید.
shnia جان و شهره جان و بقیه

چرا مردا تا میان یه تاپیک میزنن به گه خوری میندازینشون ببخشیدا آقا رضا دور از جون

به این واضحی توضیح داده دیگه چی بگه من که میدونم آی کیوهاتون اینقدر هم پایین نیست که متوجه نشده باشید فقط خودتونو زدید کوچه علی چپ چرا؟؟یا چون مرده یا چون مطمئنید که خیانت کرده و دوست دختر گرفته نمیخواین بهش کمکی کرده باشید

shnia جان خیلی شیطونی عزیزم احتمالا هم تازه ازدواج کردی و هنوز دچار مشکلات زندگی نشدی ولی این درددل ها و مشکلات جای شیطونی و آتیش سوزوندن نداره و باید واقع بین بود اگر نمیتونید کمک کنید خواننده خاموش باشید نمک رو زخم کسی نپاشیم تا یه وقت آه کسی نگیردمون و سر خودمون بیاد...

آقا رضا من به کلوپم دعوتتون می کنم و یک میل خصوصی هم براتون میزنم و یک مشاور خوب هم بهتون معرفی می کنم

شما باید دیگه عادت کنید و پوست کلفت تر از این حرفا باشید چون اینجا هر مردی تاپیک میزنه بیچاره ش می کنند
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
آقای تتا به نظرم همینجا رو برای مشکلتون باز بذارید بالاخره ماها باید از یه جایی طرز بیان مودبانه و تبادل نظر منطقی رو یاد بگیریم اتفاقا من جدیدا از خیانت خانم ها خیلی چیزا میشنوم و هر دو خیانت رو به یه اندازه نکوهش میکنم شاید توی جامعه کنونی ما برای یه خانم زشت تر باشه ولی در عمل هر دو به یه اندازه قباحت داره، اگر واقعا شک خانمتون به جا بوده من بهش حق میدم نتونه به این راحتی ببخشه واگر روزی هم بخشید یک عمر شما مدیون محبتش خواهید بود.
یه زمانی رو به حل مشکلتون اختصاص بدین و بشینید نکات مثبت و منفی همسرتون رو قبل از این ماجرا روی یه کاغذ بیارید مطمئنا به خاطر مشکلات اخیرتون هر دو طرف نکات مثبت زندگیتون رو فراموش کردید و همه زندگی رو سیاه میبینید، اگر کوچکترین روزنه امیدی برای برگشت به زندگی آروم دارید از هیچ تلاشی دریغ نکنید که پشیمون نمیشین.
آقا رضا اونجور که فهمیدم خانمتون بهتون شک کرده اگه شما از اول قضیه رو کامل برای خانمتون توضیح میدادید و تا برطرف شدن کامل شکشون توجیهش میکردید کارتون به جایی نمی کشید که به خاطر بچه زندگی کنید حتما شما هم مشکوک بازی دراوردید و به قضیه دامن زدید در هرصورت مطمئن باشید که همدیگه رو دوست دارید که با همید پس برید قشنگ با همسرتون حرف بزنید بذارید هرچی تو دلش هست بریزه بیرون اگه اشتباه برداشت کرده توجیهش کنید اگه هم درست میگه از دلش دربیارید بعد هردو باهم گذشته ها رو بریزید دور و از اول با عشق و صداقت همه چی رو شروع کنید براتون آرزوی شادی در کنار همسر و فرزندتون رو دارم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
قهر کرد .... خدا ازتون نگذره بنده خدا را چطوری اذیتش کردید
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
آقای تتا به شما تبریک که در مقابل بی احترامی و توهین بعضی ها در کمال نزاکت جواب دادین و احترام خودتون رو نگهداشتین...... به هر حال در هر جامعه ای خوب و بد و بی ادب و با ادب داریم که جامعه نی نی سایت هم از این مقوله مستثنا نیست........

سعی کنید حساسیت همسرتون رو کمتر کنید و بهش ثابت کنید که اشتباه کرده..... همسر شما از شما توجه و محبت مضاعف میخواد و شما هم باید پاسخگوی رنجیده خاطر شدن ایشون باشین........ سعی کنید وضعیت کنونی زندگیتون رو مدیریت و کنترل کنید ........ حتما سوءتفاهمها را از بین ببرید و با توجه و مهربونی زندگی رو مثل سابق سر و سامون بدهید..... از خشونت و تشنج حتما پرهیز کنید و بخاطر بچتون هم که شده محیط خونه رو آرام گرم کنید...... امیدوارم زندگیتون مجددا سرشار از محبت و عشق بشود......... موفق باشید
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
سلام
باید خیلی تلاش کنی واسه اعتماد از دست همسرتون نسبت به شما
گام هایی که به نظر من بسیار موثر هست:
1-واسه مدتی بزارید در ابتدا ایشون پاسخگوی زنگ موبایل و خواندن مسیج هاتون باشن
2- وقتی بیرون از خونه هستین هر کجا که هستین و یا هر کجا که قرار هست برین و با همسرتون در میون بزارید.
3- وقتی میاین خونه در طول روز چه کارهایی رو کردین را تعریف کنید.
4-حتما ساعت مشخصی رو واسه تماس گرفتن به خانومتون و احوال پرسی از ایشون اختصاص بدید(بعد از مدتی خواهید دید که چقدر خانومتون به اون ساعت مشخص معتاد و وابسته میشه،واقعا ایجاد محبت میکنه)
5-ساعت خروج از محل کار و رسیدن به منزل رو در صورت امکان فیکس کنید دیگه خانومتون مطمئن میشه بعد از کار بلافاصله میاین خونه.
6-سعی نکنید زیادی محبت کنید چون خانمتون فکر میکنه دارید سرش رو گول میمالید. خیلی عادی و ملایم رفتار کنید.
واقعا منعی برای انجام مواردی رو که گفتم ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اینجور باشه که عالیه.
شما چیزی رو نمی خواهید بروز بدید . اگر به متخصص مراجعه کنید نتیجه مطلوب تری رو میگیرید.
2810