2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی من ادامه بدم احتمالا یا سو تفهام براتون پیش میاد یا کسی فکر میکنه من سر کارش گذاشتم شاید فکر کنه من دنبال chat یا رفسق بازی هستم .نمی دونم الان من فقط اومدم درد دل کنم ودنبلا راه کا ر.اگه کسی فکر میکنه من صادقانه اومدم برام تو میلم پیام بذاره.من نمیخوام مشکل زندگیمو جار بزنم و به نمایش بذارم.برای همین من میخواستم با کسی واقعا مشورت کنم واز تنهای و بن بست در بیام از اینکه سو تعبی پیش اومد .شرمنده.شاد و سلامت باشید.مرسی از وقتتون.
بیخود بچه رو بهانه نکنید
شما دو تا حتما ته دلتون نسبت به هم احساسی هست که تا حالا موندید
اینجور مواقع زن و شوهرا واسه کم نیاوردن میگن به خاطر بچه موندیم در صورتی که اگه واقعا از هم منزجر بودید به خاطر خود بچه هم که شده طلاق میگرفتید که تو آرامش باشه
پس قبول کن علاقه ای هست که تا حالا شما رو نگه داشته
علاقه+ مشکل
که باید حل بشه
هیچ کس به جز خودتون نمی تونه به شما کمک کنه اگر حدس همسرتون اشتباه براش توضیح بدید و بگید اجازه بده زندگی عاشقانه ای رو شروع کنید
براش توضیح بدید و روشنش کنید نذارید یه نقطه تاریک تو ذهنش جا خوش کنه
لطفا با همسرتون دوست باشید دوباره زندگی شیرین می شه
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
میگی مشکل چیه آقای محترمممممممممممم کاشتی ما رو اینجا که چی هیچی نمیگی دختر باززززززززززز
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
مامان ترانه
1391/6/12 9:59 ق.ظ

اره از اون مرد های ...................... هستش بی تلبیت بزنم بچسپی به دیفال

خیلی دوست دارم ترانه جون منم هستم خیلی بی تلبیته پلوووه
شنیا جون تو رو خدا ببین چی میگه ایمیل بزنین همین مونده به زن خودت رحمنکردی چت باز بی تلبیت

یه ساعته ما رو اینجا کاشته وفتی میترسی مشکلت رو بگی تایپیک نزن اه اه اه
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
شما اگه بخودت شک داری من شک ندارم.شما اینطوری فکر کنید.من اولا از اقایون سوال کردم.دوما گفتم مشکلم چی گفتم که خانومم بهم شک داره فکر میکنه دوست دارم دیگه چی باید بگم بپرسی بگم؟خواهشا توهین نکنید مرسی
مشکوکههههههههههههههههههههههههههههه طرف از پشت دیفال بیا بیروننننننننننننننننن زوددددددددددددددددددد

این که حمید بیاتی هستشششششششششششش هههههههههههههه مردم از خنده
2810