2777
2789
عنوان

خاهرشوهرهام لطفن بیاید

216 بازدید | 24 پست

دوستان من تاپیکام هس که چقدراذیتم کردن چقد بهم بی محلی بی توجهی کردن حتی عده ای شون منزلم نیومدن تازه عروسم

یک عروسی بود من چون اشنا با فرهنگشون نیستم هنوزم یه شومیز شلوار پوشیدم البته شومیز مجلسی ن ساده.. رسیدم یکیشون ک ب شوهرم سلام نداد رفتم تو ب پام بلند نشدن نشستن من باز باهاشون سلام علیک کردم البته فقط یک سلام بعدشم جدا نشستم یکیشون برای سیاست اومد دنبالم منتهی من نرفتم و تنها نشستم با بقیه گفتم و خندیدم حالا زنگ زدن ب شوهزم زنت بااون لباس پوشیدنش و اینا و بابی احترامی ب ما و محل ندادن ب ما توجمع مارو کوچیک کرده تنهانشستع فلان ..بدکردم اخه من؟

تا جایی که ممکن داشت بی سیاست رفتار کردی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا نرفتی پیششون؟ جلو بقیه همیشه خوب باشید .تو خودتون دعوا کنید و بزنید سر و کله هم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
2803

خب دقت میکردی ببینی تو عروسیت فامیلاشون چه تیپی داشتن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
2804
2805

معتقدم هرچقدر باهم مشکل دارید، توی جمع غریبه نشون ندید. چون به نظر حاضرین خواهر شوهر اومده شما رو ببره پیش خودشون ولی شما خودت را گرفتی و نرفتی. بقیه نمی‌دونند شما از چی دلخوری، فقط ظاهر رو می‌بینند.

.
2801