2777
2789
عنوان

واقن دو دلم مامانایی ک بچه مدرسه ای دارن یه لحضهه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست
ای جانم...میشه جنسیت شونو بدونم اگر مشکلی ندارید؟دوس دارم از تجربه هاتون استفاده کنم ...

ن عزیزم ایرادش چیه.دوتا دخترن باران و حانان

سوالی بود در خدمتم

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
برای زبان زوده ولی یه موسیقی یا یه ورزش حتما بزاریدشون از کلاس سوم به بعد زبان رو شروع کنید اما از ه ...

ماهواره شبکه های کادتون رو میزارم زبان اصلی نگا میکنن

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیر نمیشه من خواهرم دخترشو کلاس دوم گذاشت زبان می گفت یاد دادن حروف را دردوترم انجام دادن اماپسرش که ...

وای دقیقا خدایی فشار میاد بچه زده میشه خودمم پیییر

ماهواره شبکه های کادتون رو میزارم زبان اصلی نگا میکنن

چقدر عالی به مرور هی بیشتر کنید یه ساعت بشه دو ساعت ۳ ساعت و بیشتز دیگه کلا زبان اصلی نگاه کنن ولی حتما یه ساز بذارین ن یا ورزش که به صورت حرفه ای دنبال کنن

چه جالب منم دوقلو دختر دارم یکساله و یه پسر پیش دبستانیکی سختی دوقلوها کم میشه؟

عزیزززممم از لحضه های بودن کنارشون لذت ببر الان تو سخت ترین دوره از دوقلویی هستین واقن درکتون میکنم دخترا من تا ۵ سالگی اذیتم کردن خیلی قشنگ چن تا چین رو صورتم افتاد چون درکنار دوقلو داری درسمم ادامه میدادم خیلی عذاب کشیدم ولی الان ماهن ماه مستقلن کاراشونو خودشون انجام میدن ب منم یوقتا کمک میکنن چن روزم هس یاد میدم تنها حمام برن خودشون

سلام،من دخترمو از سه سالگی می‌بردم کلاس زبان تا چهارسال و نیمش شد،ولی ب مرحله ی نوشتن ک رسیدن کنسل ک ...

الهیییی❤اره منم نمیفرسم خودمم مطمعنم قراره خیلی اذیت شم و چون ز دوره افسردگی رو گذروندم‌میترسم زیر فشار زیادی افسردگی خاموش شدم باز شعله ور بشه

چقدر عالی به مرور هی بیشتر کنید یه ساعت بشه دو ساعت ۳ ساعت و بیشتز دیگه کلا زبان اصلی نگاه کنن ولی ح ...

بله اتفاقا خیلی علاقه ب ژیمناستیک دارن 

وای دقیقا خدایی فشار میاد بچه زده میشه خودمم پیییر

نظرم مخالف شما و البته اغلب کاربرها هست . 

والدین سو و جهت میدن به بچه هاشون و قطعا شروع هرکاری از سن پایین مسیر و راه رو تسهیل و هموار میکنه .بچه ها پر انرژی و باهوش هستند و حیف از زمان طلایی و فرصت ها که از دست بروند . دختر من از ۳/۵ سالگی ژیمناستیک رو شروع کرد و زبان رو ..  حدود پنج سالگی پیانو .  شهریور شمع هفت سالگی رو فوت کرد و امسال میره کلاس دوم (مدرسه ی دو زبانه) . با اشکالاتی که دوستان عنوان کردن هرگز مواجه نشدم 

شما بچه دارید؟میفرسینش زبان.؟دیرنمیشه ینی؟؟

بهتره بعد سوم دبستان کلاس زبان برن . چون اول ابتدایی بچه ها واسشون سخته مخصوصا چند ماه اول . ولی بعدا که راه افتادن فهمیدن خوندن و نوشتن چیه میشه واسه زبان هم اقدام کرد 

من داداش کوچیکم از سوم رفت کلاس دهم یازدهم بود که کلا تموم کرد . منم پسرمو از سوم به بعد میزارم

الهیییی❤اره منم نمیفرسم خودمم مطمعنم قراره خیلی اذیت شم و چون ز دوره افسردگی رو گذروندم‌میترسم زیر ف ...

عزیزم زبان نرن 

انشاءالله درسهای کلاس اول را تاحدود زیادی تو مدرسه یاد میگیرن خیلی نمیخواد وقت بذاری 

اما صادقانه یادگیری همزمان دوزبان سخته ....

پسر من پارسال کلاس اول بود خداراشکر چون مستقل بود اصلابهم سخت نگذشت 

می گفتم مامان اینها رابنویس خودش می نوشت فقط نظارت میکردم 

لچه هاتو فقط وابسته ی خودت نکن توتکلیف نوشتن و....

که به مشکل میخوری

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم زبان نرن انشاءالله درسهای کلاس اول را تاحدود زیادی تو مدرسه یاد میگیرن خیلی نمیخواد وقت بذاری ...

ابدا وابستم نیستن ولی خودم ترس دارم خیلی بدتعریف کردن اول دبستان رو واقن ترسیدم 

بچه هام شخصیت مستقلی دارن ولی ب قول شما نظارت میخان دیگه

ابدا وابستم نیستن ولی خودم ترس دارم خیلی بدتعریف کردن اول دبستان رو واقن ترسیدم بچه هام شخصیت مستقلی ...

نه بابا راحته 

اگر معلم خوب داشته باشن و علاقه 

راحتین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶