2777
2789
عنوان

واقن دو دلم مامانایی ک بچه مدرسه ای دارن یه لحضهه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست

متأسفانه در مدارس مهارت های لازم و کافی برای زندگی بهتر به بچه ها آموزش داده نمیشه .. در نتیجه به عنوان یک والد میبایست بچه ها رو از این لحاظ ساپورت کرد . 

دختر من سال پیش کلاس اول بود و کلاسهای متعددی می‌رفت 

( مدرسه تا ساعت ۱۵) 

برنامه ریزی کنید . 

دختر منم میره اول موسیقی و باشگاه میره اما با اینکه موسیقی یک روز در هفته س اما خب سنگینه حالا میرم ...

چه کلاس موسیقی میره؟ از کجا فهمیدین چه استعدادی داره؟ من حس میکنم پسر سه سالم استعداد موسیقی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس زبانشون رو زیاد جدی نگیر که اذیت بشی...ولی کلاس اول کلا سختهیه یوال کی سختی دوقلوهابراتون کمتر ...

دو ساله خیلی راحتم😍ولی تو مدرسه ها قراره پوستم کنده بشه

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

عزیزم کلاس زبان باید از ۹ سالگی شروع بشه تا بازدهی خوبی داشته باشه چون ما تو خونه نمی تونیم باهاشون انگلیسی صحبت کنیم و اینکه خود کلاس اول برای بچه ها چالش و اضطراب داره واینکه باید باهاشون کار بشه تا الفبا به خوبی یاد بگیرن به نظر من به جای کلاس زبان یه ورزش ثبت نلم کن تا شاداب بشن و استرس مدرسه کمتر بشه براشون 

منم پسرم کلاس اولیه .تابستون زبان میرفت ترم بعدش که مهر باشه نمیفرستم

اره منج خیلی میترسم دو تا بجه کلاس هولی رو نتونم اونجور ک باید سامون بدم

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
ای جانم خدا حفظشون کنه منم دارم دوتا دخترن فعلا پیش دبستاتی سال بعد باید برن..شما فرستادید پیش دبستا ...

ممنون عزیزم دوقلو ها شمارم خدا حفظ کنه

بله پارسال پیش بودن

دو ساله خیلی راحتم😍ولی تو مدرسه ها قراره پوستم کنده بشه

چه عجب یه حرف امیدوار کننده شنیدم

نه عزیزم اونطورام نبست کلاس اول نگران نباش

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ممنون عزیزم دوقلو ها شمارم خدا حفظ کنهبله پارسال پیش بودن

ای جانم...میشه جنسیت شونو بدونم اگر مشکلی ندارید؟

دوس دارم از تجربه هاتون استفاده کنم ...

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
عههه مممون ازتونواقن تو دو راهی موندم هم میترسم دیر بشه براشون هم میدونم از پسش برنمیام

دیر نمیشه من خواهرم دخترشو کلاس دوم گذاشت زبان می گفت یاد دادن حروف را دردوترم انجام دادن 

اماپسرش که چهارم پنجم شروع کرد تویک ترم بهشون اموزش دادن....

نه مطمین باش الان زمان خوبی برای اموزش زبان نیست 

فکر کن مثلا چهار مدل ز ذظ ض را بخوان یادبگیرن کار راحتیه؟ حالا کنار حروف فارسی که بعضی هاش چند شکل داره 

بخوان زبانم یادبگیرن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چه عجب یه حرف امیدوار کننده شنیدمنه عزیزم اونطورام نبست کلاس اول نگران نباش

😂امیدوارم از مسش بربیام

ای جانم خدا حفظشون کنه منم دارم دوتا دخترن فعلا پیش دبستاتی سال بعد باید برن..شما فرستادید پیش دبستا ...

چه جالب 

منم دوقلو دختر دارم یکساله و یه پسر پیش دبستانی

کی سختی دوقلوها کم میشه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

سلام،من دخترمو از سه سالگی می‌بردم کلاس زبان تا چهارسال و نیمش شد،ولی ب مرحله ی نوشتن ک رسیدن کنسل کردم،چون تحقیق کرده بودم گفتن وقتی کلاس سوم یا چهارم شد ببرمش تا فارسی رو یاد گرفته باشه و با هم قاطی نکنه،الان پنج سالو نیمشه،وقتی می‌گفتیم بنویس هشت،اشتباه می‌نوشت و می‌گفت مامان هشت،دوتا گردالی روی همه،فارسی بلد نبود بنویسه،دخترم چهارتا کتابpocketsرو کامل خونده