بچه هام امسال میرن کلاس اول و کلاس زبان ثبت نانشون کردم بنظرتون کارم اشتباس یا نه؟؟میترسم نتونم با دوتا بجه اول دبستانی کنار بیام ب همراه کلاس زبانشون برام سخت بشه
پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر منم میره اول موسیقی و باشگاه میره اما با اینکه موسیقی یک روز در هفته س اما خب سنگینه حالا میرم اگر دیدم دچار خستگی میشه متوقف میکنم
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
هم زمان خوب نیست عزیزم. همزمان زبان فارسی و انگلیسی رو باید یاد بگیرن با بازیگوشی بچه جور در نمیاد. مخصوصا که دو تا هستن عجله نکن زبان از کلاس سوم به نظرم خوبه بذاری