2777
2789
عنوان

انقباض دارم بجه نیاد بیرووون

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
شمبه زایمان کردمهفته ۳۷با وزن ۳۹۶۰بچه م ان ای سیو و منم عمل سختی داشتمبا این وضع بخیه و دردا موندم ب ...

وای ماشالا تپلی😍

عزیزم امیدوارم راحت بگذره این چند روز برات

یکم دست پسرتو بگیر دلت آروم بشه🥰

چرا رفت ان ای سی یو عزیزم؟ 

وای ماشالا تپلی😍عزیزم امیدوارم راحت بگذره این چند روز براتیکم دست پسرتو بگیر دلت آروم بشه🥰چرا رفت ...

نمیدونم گفتن تنفسش خوب نیست و اینا 

الان در به در تو اتاق مادرانم خودم نیاز به استراحت دارم باید حواسم به پسرمم باشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ماشالا تپلی😍عزیزم امیدوارم راحت بگذره این چند روز براتیکم دست پسرتو بگیر دلت آروم بشه🥰چرا رفت ...

نمیدونم گفتن تنفسش خوب نیست و اینا 

الان در به در تو اتاق مادرانم خودم نیاز به استراحت دارم باید حواسم به پسرمم باشه

نمیدونم گفتن تنفسش خوب نیست و اینا الان در به در تو اتاق مادرانم خودم نیاز به استراحت دارم باید حواس ...

عزیزم صبر داشته باش. میگذره این روزها

خداروشکر سالم و سلامته. ان شاالله زودی مرخص میشی

تو اقوام ما هم خیلی نی نی ها رفتن ان آی سی یو و الان همه عالی هستن و سلامت

نمیدونم گفتن تنفسش خوب نیست و اینا الان در به در تو اتاق مادرانم خودم نیاز به استراحت دارم باید حواس ...

راستی یه سوال.

میتونم بپرسم آخرین سونو وزن پسرت چقدر بود و چند هفته و چند روز رفتی؟

من هفته 37 و 2 روز رفتم2720 بود.نمیدونم چرا وزن گیریش خوب نبود. زمان زیادی هم ندارم.

میترسم حتی کمتر از این باشه

راستی یه سوال.میتونم بپرسم آخرین سونو وزن پسرت چقدر بود و چند هفته و چند روز رفتی؟من هفته 37 و 2 روز ...

وزنا همه اشتباس عزیزم بنظر من 

وزن نی نیت سه به بالا میشه و همه چیز عالی

وزنا همه اشتباس عزیزم بنظر من وزن نی نیت سه به بالا میشه و همه چیز عالی

آخه سونو هفته 32 ک رفتم بالا بود وزنش.

بعد 37 معمولی بود.

دکتر خودمم گفت چون قبلی ها خوب بوده ممکنه این دقیق نباشه.

یکم نگران بودم مرسی عزیزم 😘😘

آخه سونو هفته 32 ک رفتم بالا بود وزنش.بعد 37 معمولی بود.دکتر خودمم گفت چون قبلی ها خوب بوده ممکنه ای ...

وزن بالا میشه ترکیدن کیسهآب زایمان زودرس و بلاهایی که سر من در اومد گفت درشت بوده آب به ریه ش رفته 

پس نگران نباش و  فک نکن خیلی بالا باشه خوبه