2777
2789
عنوان

کمک باردارم دندون درد دارم

77 بازدید | 23 پست

کسی میدونه توبارداری میشه اسپره بیحسی استفاده کنی من ۷ماهمه دارم میمیرمم ازدرد زردچوبه خمیرکردم گذاشتم سیر لح کردم گذاشتم اثرنداشت استامین فن ساده گذاشتم بازم دردم توروخدااگه کسی میدونه بگه اسپره بیحسی بزنم خوبه یابده یا یه راه حل دیگه بدین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه نمیشه کاریش کرد.منم همین مشکل رو داشتم بهترین کار این پیش دندانپزشک برید شاید جدیدا بشه کار ...

رفتم گفت نمیکشه برام چون امپول بیحسی بده حالانمیدونم اسپره اشم بده یانه گفت نامه بگیرم ازدکترزنان ولی بازم گفت نمیکشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بی حسی رو نزن لیدوکایین خوب نیست میدونم خیلی سخته من که دیشب یه تیکه دندونم موقع خوردن غذا شکست افتاد همه دهنم درد میکنه دندونام همه سوراخ شدن هیچ کاری نمیشه کرد تا بچه به دنیا بیاد 

دکترم میگفت آب نمک قرقره کن و مسواک بزن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
توسه ماه دوم میشه ولی سه ماه سوم نمیشه بدبختی من اینه رفتم هفت ماه نه عصب کشی میکنن نه میکشن

آخ بگردم من خودمم همیشه دندون دردم انقدر جنس دندونام بده همشون خرابن، خیلی درد بدیه همیشه میگم دشمن آدمم این دردو نکشه

خواهر منم بارداره و دندون درد داره، بی حسی استفاده نمیکنه چون انگاری ضرر داره بازم میخوای مطمئن شو ا ...

اره اثرنداره سیر من سه شنبه میرم دکترتااون روز میخام یه راه دیگه پیدابشه یکم اروم بشم خیلی درددارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سه ما اول و سه ماه آخر خیلی حساسه نمیشه ریسک کرد 

لطفاً بدون مشورت دکترت حتی گیاهی هم استفاده نکن 

ریسک در ماه‌های آخر بالاس ارزش ندارد 

بعضی وقتا اگر با استامینوفن معمولی بشه درد رو کاهش بدی بعد چند روز میبینی اصلا دردش می افته  

اره اثرنداره سیر من سه شنبه میرم دکترتااون روز میخام یه راه دیگه پیدابشه یکم اروم بشم خیلی درددارم

فک کنم دکتر به خواهرم گفته بود فقط میتونه آب نمک غرغره کنه، آب ولرم و نمک رو امتحان کنم یکم🥲

آخ بگردم من خودمم همیشه دندون دردم انقدر جنس دندونام بده همشون خرابن، خیلی درد بدیه همیشه میگم دشمن ...

اره واقعا خدابرای دشمن آدم نیاره من دوسه هفته درگیرشم ولی امروز خیلی وحشت ناکه دردش گریه میکنم فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40