2777
2789

شما هم ترو خدا دعام کنیر 

استرس دارم نگرانم ، قراره برای عمل مراجعه کنم دکتر که شرایطمو بررسی کنه اگر خوب باشه عمل کنم 

نتیجه عمل میگن  بالای ۹۰ درصد موفقیت امیزه  ولی میترسم

۲۱ سالمه

ترو خدا میشه دعا کنید اگر قراره بعد عمل خوب بشم عمل بشه ولا من کم طاقتم اصلا نمیتونم طاقت بیارم عمل کنم و همچنان مشکل داشته باشم 

لطفا نوع عملو نپرسید ممنون میشم 🥹🩷

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

سلام ان شاءالله که عملتون ب خوبی انجام بشه:))

حمد و صلوات میفرستم واستون♡

اسمم عارفه اس.

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

اگه یه حاجت محال داری بخاطرش کلی نذرکردیو چله گرفتی‌ولی حاجت روانشدی

کافیه ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله بخونی بعدش دعاکنی دعات مستجاب میشه

این ذکرو بالای بیست بارخوندم

رسما معجزه میکنه

حتما برا عملت امتحانش کن

من‌همین امروز برا بار نمیدونم‌چندم‌معجزه این ذکرودیدم:)

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

عزیزم الهی هرچه زودتر شفا بگیری و  خدا معجزه شو تو زندگیت بهت نشون بده دیگه هیچ نیازی به عمل نباشه🙏🌹 من شنیدم دعای مقاتل بن سلیمان برای شفا خیلی جواب میده منم چند روز پیش برای شفای خودم صدمرتبه خوندم توکل بخدای بزرگ 

اسمم زهره هست لطفا برای منم دعا کن زودتر شفا بگیرم با عشقم بریم سرخونه زندگیمون🙏🌹

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤