2777
2789

گفتم دوساله داره از زندگیمون میگذره با اینکه شاغلم هیچ کمکی تو کارای خونه بهم نمیکنی با اینکه وقتشو داری میگفت من هزارتا مشغله فکری دادم همش فکر میکنم

هزار بار ازت خواستم گل بخری نخریدی

گفتم با اینکارهایی که میکنی کم کم داره علاقم بهت کم میشه

پاشد داد و بیداد راه انداخت گفت همینه که هست حال نمیکنی برو خونه بابات🙂

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

بعدم گفت از این به بعد اینستاتو حذف میکنم که ظاهر زندگی بقیه رو با خودمون مقایسه نکنی

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

چ قشنگ 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
2804
2805

اونم خیلی اروم به شما بگه به یه خانم دیگه کشش پیدا کردم خیلی اروم و عاشقانه بهت بگه

برخوردت چجوریه؟؟

لازم نیست انقدر تو زندگی صادق باشیم😑😑😑

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
2801