2777
2789
عنوان

بهم کمک کنید

79 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من یه هفته قبل از پریودم رابطه مالشی داشتم با نامزدم ایشون قبلی که ارضا بشه و به نعوظ کامل برسه پیشاب ازش خارج شد حس میکنم دست اغشته ب پیشابشو زد ب واژنم(البته خودش میگه نزدم). 

بعد من قرص فلوکستین 10 (ضد افسردگی ) مصرف میکردم یک ماه. خلاصه که موقع پریودم شد و پریود نشدم رفتم پیش روان پزشکم گف قرصه قدیمیه تاخیری تو پریودی ایجاد میکنه منم ک خیلی استرس داشتم 11 روز بعد عصر بی بی چک زدم منفی شد ولی باز پریود نشدم یه قرص اورژانسی خوردم بعد از 12 روز. دو روز بعدش لکه قهوه ایی دیدم دیگه از صب تا الان هیچی نیومده بنظرتون چیه من خیلی میترسم باردار باشم. تروخدا بهم بگید 

باردار نشدی عزیز وسواس نگیر

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

نیستی عزیزم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بیخیال شم؟

اره خیلی زیاد روی این موضوع وسواس داری 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸