2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی زایمان کنی چند سال دیگه به شدددددت پشیمون میشی چون واژنت گشاد میشه کلا دیگه هرگز مثل سابق نمیش ...

این حرفا چیه عزیزم بدن خودشو جمع میکنه چند وقته 

زایمانی که مناسب بدنته و شرایطت اونو انجام بده توجه نکن یکی میگه طبیعی بد یکی میگه سزارین بد نه هر کدوم دکترت تشخیص داد 

من خودم از طبیعی میترسیدم و اصرار به سزارین داشتم الان که دوباره باردارم میفهمم چکار کردم با خودم

این حرفا چیه عزیزم بدن خودشو جمع میکنه چند وقته زایمانی که مناسب بدنته و شرایطت اونو انجام بده توجه ...

وای خدا دوباره شروع شد 🥴 دوباره همون بحث همیشگی که طبیعی بهتره ،هیچ میدونین همه زنایی که طبیعی زایمان میکنن واژنشون گشاد میشه و رابطه جنسیشون به مشکل میخوره شما که توی اتاق خواب مردم نیستین ولی این یه مساله ای هست که کمتر کسی بازگو میکنه بخاطر شرم و خجالت و حیا و اینا میدونین بیشترین آمار عمل جراحی در دنیا همین عمل تنگیه واژنه؟ولی هیچکس نمیاد بگه من این عملو انجام دادم بی خیال ،،،،🤗

این حرفا چیه عزیزم بدن خودشو جمع میکنه چند وقته زایمانی که مناسب بدنته و شرایطت اونو انجام بده توجه ...

در ضمن من خودم زایمان طبیعی داشتم ۹ سال پیش با اینکه بچه ام ۹۰۰ گرم بود و هفت ماهه زایمان کردم ولی کلی بخیه خوردم و الان سه ساله که این مشکلو دارم باید عمل کنم پس به من نگین بدن خودشو جمع میکنه ،من بعد از زایمان سه بار بخیه هامو هم دوختم 🥴

وای خدا دوباره شروع شد 🥴 دوباره همون بحث همیشگی که طبیعی بهتره ،هیچ میدونین همه زنایی که طبیعی زایم ...

چرا الکی جبهه میگیری خانم 

گفتم هر کسی بستگی به شرایطش زایمان مناسبش رو انجام بده بهتره

شما  اطلاعات کافی نداری چرا اظهار نظر میکنی الان روشهایی هست که اگر طرف گشادی واژن هم داشته باشه با لیزر و دستگاههای خاصی درستش میکنن شما نگران اتاق خواب مردم نباش  ایکاش یاد میگرفتیم مردم رو درست راهنمایی کنیم نه اینکه عقایدمون رو تحمیل کنیم 

شما اطلاع داری توی سزارین احتمال چسبندگی داخلی هست؟

شما اطلاع داری کسی که سزارین میشه احتمال چسبندگی جفتش برای بار دوم و بارداریهای بعدیش زیاد

شما اطلاع داری اون خط،برش بخیه داخل رحم چه مضرراتی داره بعدا...

من نه سزارین رو تایید میکنم نه طبیعی رو میگم بستگی به شرایط مادر داره هر کدوم که به نفع مادر هست همونو انجام بده 

در ضمن من خودم زایمان طبیعی داشتم ۹ سال پیش با اینکه بچه ام ۹۰۰ گرم بود و هفت ماهه زایمان کردم ولی ک ...

مشکل از زایمان طبیعی نبوده اون ناشی بودن دکترت رو میرسونده که برای بچه ۹۰۰گرمی برش پرینه زدن و عوارض بعدش رو دچار شدی ببین کم کاری یا بدکاری دکترها رو گردن روشهای زایمان نندازیم 

مادری که چرخش لگن داره خب طبیعی مناسبش نیست

مادری که بچه ش درشته طبیعی مناسبش نیست

مادری که مشکل قلبی و دیسک کمر.... منع پزشکی داره طبیعی مناسبش نبست 

و خیلی دلایل دیگه که مادر زایمان طبیعی ممکنه مناسبش نباشه اما معنیسم این نیست سزارین کار درستیه نه والا