2777
2789

فقط در صورتی ک حس کنیم خیلی از نظر فکری و عقلی بهم میخوریم ..دختر ۳۶ پسر ۲۶.و از راهنمایی مستقل بوده بخاطر مدرسه تیزهوشان ک میرفتم و یک شهر دیگه بوده الآنم اصن بچه نمیزنه نمیدونم.....

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا دختر همسایه ما با پس. ۱۳ سال کوچکتر از خودش وقتی من بچه بودم ازدواج کرد. خیلی حرف و حدیث پشت سرشون بود ولی خوب خدا رو شکر الان دوتا بچه دارند خوشبختن

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

ببخشید اینو میگم ولی خریته

تجربه شخصی خودم تا قبل عقد فکر می کردم نامزدم خیلی خیلی فهمیده و عاقلتر از سنه شه ولی همه شون بچه ان دیر عاقل میشن مثل خانما نیستن تا زیر ی سقف نرفتی باهاش نمیفهمی ذاتش چه اومی ده سال اختلاف سنی حتی اگه مرد هم بزرگترباشه باز بی عقلیه 

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

اشتباه هست حتی اگه طرف مقابلت از لحاظ عقلی کامل بزرگ باشه ولی در آینده وقتی وارد زندگی مشترک بشی می بینی که چه اشتباهی کردی و جاهایی که شما عاقلانه و منطقی تصمیم می گیری ، ایشون تصمیم های بچگانه میگیره و همین باعث مشکل میشه

من خودم بدم میاد پسر کوچیکتر از من باشه ولی تو اگه مشکلی نداری و همه چیزارو سنجیدید اوکیهولی بهتره ب ...

من وقتی کم سن بودم همش اینا رو میگفتم والای طرف ۲روز کوچیکتره چ بددده.اما الان حس میکنم زندگی اونجوری ک ما فک میکنیم نیس .. خب الان خیلیا هم سن بودن یا تفاوت سنی نداشتن اما جدا شدن ...نمیخوام توجیه کنم خودمم شک دارم اما خیلی از نظر احساسی و عقلی نزدیکیم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
2810